Nechápem čo všetci vidia na alkohole. Dobre každý mi odpovie že potom zabudneš na problémy. Ale veď na ne nezabudneš úplne, veď aj tak na druhý deň si budeš pamätať.
ja to ties nechapem..nechapem ludi pre ktorich je najvecia zabava ist sa v piatok ozrat a zhulit..... naprilklad par mojich znamych :/ ok ked som niekde a pozvu ma sobre dam si vino alebo pivo ale neozeriem sa.....jedine co je na tom je to ze si rano nepametas co si robil a ides po meste a cumia na teba a potom ti povedia co si robil.....a nemozes sa v danom podniku dobreho polroka ukazat kim sa na to nezabudne :/ kamos sa ozral a tancoval okolo tyce
Inak ani ja na tom nejak nič extra nevidím a nemám rada také reči keď sa kamoši chvália že idú v piatok piť - len tak , ako fajn, keď sa niečo oslavuje tak nemám nič proti tomu, nech si vypije kto chce. Ale rozdiel je vypiť si a opiť sa len tak z nudy. Trošku blbé podľa mňa, ale tak bude to potom ich problém. Nechcem tu dramatizovať ale z takého "každopiatkového ožierania sa" , niekedy aj častejšie, nebude nič dobré.
nepijem casto ale ked pijem tak pijem aby som o sebe vedel nie aby ma odniesli domov...a co natom vidim hm tak clovek sa viacej odviaže a je komunikativnejší
Chápem, keď si ľudia dajú pohárik, ale tiež nechápem, aká je pointa v ožieraní sa.
Všetko treba s mierou. Vraví sa, že jed od lieku odlišuje iba množstvo.
Nedávno som videla niečo o tom, aký vplyv má alkohol na riziko infarktu - tí, ktorí pijú hoci aj denne rozumné množstvo, nemajú vyššie riziko, dokonca to prospieva. Až o 50% sa však toto riziko zvyšuje pri ľuďoch, ktorí pijú nárazovo a nadmerne, a najmä v mladom veku.
A potom že prečo najviac ľudí zomiera na srdcovo-cievne ochorenia...
Tiež si myslím,že piť každý piatok a sobotu z frajeriny je úplne trápne ... tí čo tvrdia,že bez alkoholu sa nedá zabaviť tak sú na tom dosť biedne. Áno viem,že s alkoholom sa človek skôr odviaže a je odvážnejší,ale aj tak proste je to zbytočné...
alkohol z ruk lekara je liek v akomkolvek mnozstve btw z kvalitnej trinastrocnej whisky ti rano zle nie je a mozes vypit celu flasu...ale ja mam aj tak najradsej pivko
no tak ja si vždy pamätám čo robím, pijem len občas, a čo na tom vidia, no ani ja som to ako 14 ročná nechápala, vieš ono alkohol má také zvláštne účinky, keď už nie si tak úplne pri zmysloch a hej viac sa odviažeš a niekomu proste len chutí, ale nepi radšej nikdy, nemusí to skončiť dobre, keď sa z ľudí stávajú alkoholici, čo deň nevydržia bez svojej dávky a niekedy proste tú dávku neodhadnú alebo nedokážu ovládať
vypijem si raz za čas (príležitostne), ale napr. keby že si mám dať len jedného panáka, tak si radšej ani nedám, to so mnou nerobí nič a pijem len to čo mi chutí, no nikdy to nepreháňam viem kde sú hranice...ale ani ja nechápem zmysel toho že na čo sa opíjajú každý víkend, možno majú lepšiu náladu alebo viac odvahy a sú niečím viac? skôr sú trápni
aduskaadika spravne neviem co na tom je suhlasim ale treba si uvedomit ze zijeme na sk a tu sa vseetko toci iba okolo rytmusa a kto kolko toho vypil sem tam sa vynori nejake slovicko (naposledy to bolo napekal ktore pocujes na kazdom kroku) musis bit cool v ziadnom pripade nevinst namalovana musis coolovo hovorit musis coolovo vyzerat musis bit akoze dieta ulice potom "nieco znamenas" tak je to na sk pre mna ma vecsiu hodnotu tulavy pes ako nejaky opity blbec ktory do kazdeho skace popri tom ma v hlave nasrate mozno ani to nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
inak, ani ja v tom dáky zmysel nevidím, preto nepijem..
Všetko treba s mierou. Vraví sa, že jed od lieku odlišuje iba množstvo.
Nedávno som videla niečo o tom, aký vplyv má alkohol na riziko infarktu - tí, ktorí pijú hoci aj denne rozumné množstvo, nemajú vyššie riziko, dokonca to prospieva. Až o 50% sa však toto riziko zvyšuje pri ľuďoch, ktorí pijú nárazovo a nadmerne, a najmä v mladom veku.
A potom že prečo najviac ľudí zomiera na srdcovo-cievne ochorenia...
pit ale z rozumom ale to je dnesna doba
..kvak..