Takže chcela by som trosku obohatit svoj chrup o bielu farbu. Tak ma zaujimaju vase skusenosti s bielicami pastami, alebo s tymi co su na dlhsie pouzitie alebo bielenie u zubara... A ak by ste si pamatali ceny, potesili by ste ma
Skvelá bieliaca pasta je napríklad Clinomyn. Bielšie zuby budeš mať už o týždeň. A po asi dvoch mesiacoch minimálne štyri kazy, pretože ti rozožerie sklovinu.
Je jedno, akú pastu používaš, stačí ak si čistíš zuby pravidelne, nefajčíš a nepiješ kávu.
pasty su na nic - nikdy si nekupuj ,,bielu perlu,, zbytocne vyhodene peniaze a tak isto aj veci ako vybielit si zuby kypriacim praskom citronovou stavou ci sodou...mne to rozleptalo dasna a hodinu mi z nich tiekla krv..takze jednoznacne zubar - odbornik
Bieliacim pastám neverím. Nech stojí aj nekonečno eur.
Čo sa týka bielenia zubov. Existuje X spôsobov. Ale mne to žiaden zubár ešte neodporúčal, lebo to neuveriteľne ničí sklovinu. Ale zubárka v Ba mi povedala, že by mi ich vedela spraviť aj inakšie ( = drahšie )
Bieliace pasty . . . minimalny ucinok, skoro neviditelny . . . znicena zubna sklovina . . . ta je vlastne nasledok pri kazdom druhu bielenia zubov. Vsetko je len na baze rozpustania a obrusovania zubnej skloviny. Viac menej . . . o nicom . . . nie kazdy ma geneticky dane ziarivo biele zuby.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Je jedno, akú pastu používaš, stačí ak si čistíš zuby pravidelne, nefajčíš a nepiješ kávu.
» www.bieliacepasiky.sk/...
Čo sa týka bielenia zubov. Existuje X spôsobov. Ale mne to žiaden zubár ešte neodporúčal, lebo to neuveriteľne ničí sklovinu. Ale zubárka v Ba mi povedala, že by mi ich vedela spraviť aj inakšie ( = drahšie )
ci mi vypadnu alebo zcerneju