Gymnazium Jura Hronca - anglicky, pripadne mozes narodny program studovat 2 roky potom ak spravis prijimacky ist na IB (vlastne na IB mozes ist aj z bilingvalneho, takze je to jedno ak spravis prijimacky)
k @5 akurat ze gjh nema moc dobry bilingval, v porovnani s ostatnymi bilingvalmi sa tam tomu jazyku venuju omnoho menej, neviem naco to vobec nazyvaju bilingvalom ...IB je uz nieco ine to hej
@3 a este som zabudla, ze na tom nasom nemeckom sa robi DSD diplom (uroven B2/C1) a spolocne s maturou sa daju robit statnice aj vseobecne aj odborne (prirodovedne/spolocenske odbory)
Ja asi odporúčam to IB na GJH, ale treba si naštudovať do čoho ideš (inak ťa môže prekvapiť napríklad veľa roboty, o ktorej nie vždy budeš vedieť, čo ti má dať...) - nech nezistíš moc neskoro, že to nie je pre teba (keďže to nie je typický bilingvál). V každom prípade sa ťa to ale ešte teraz netýka (je to len dvojročný program, nahrádza posledné 2 roky strednej), takže ti vlastne neviem poradiť.
@nek netusim... ale na nete to mozno pisu. anglicke ma nikdy nezaujimalo, ale to nemecke je dost na urovni. a dneska uz vie po anglicky kazdy, tak uz to neni jak kedysi a nemcina zaziva reborn. nemcina sa ti zide viac ako anglictina. a aj my sme mavali anglictinu, tak si nemysli, ze po anglicky neviem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
aj s anglickým je to tam podobne ako s nemeckým?
teda, ak máš nejaké informácie