@evullienka Vyzdvihol by som, že sa tam vieš naučiť jazyk. A inak neviem, čo vyzdvihnúť, viem len to, že druhýkrát by som na ten svoj bilingválny gympel nešiel.
Určite áno! Prvý rok bude drina, ale jazyky sú nesmierne dôležité a ty štúdiom na bilingválnom získaš nie len teoretické znalosti jazyka, ale ho aj prakticky denne využívaš.
ach prvy rocnik krasa mas iba jazyk, ktory sa naucis perfektne, no ak si taky antitalent na prirodovedne predmety ako ja tak sa po prvom rocniku na to vyser a prestup na normalny gympel alebo tam nechod vobec.. ale prvy rocnik bol skvely
@bibianthony Tak uznávam, že taká matematika alebo fyzika nie sú moja silná stránka, ale bavia ma, takže aj napriek tomu by som to chcela vyskúšať. Keby to bolo až také zlé, prestúpila by som ako vravíš.
Uz by som na tu skoly nesla. Iba v pripade, ak by som sa chcela v zivote venovat jazykom alebo pracovat a zit v krajine, kde sa prislusnym jazykom hovori.. dost ma to brzdi v uceni ostatnych predmetov a ked sa rozhodnes, ze chces ist na VS do ciech alebo ostat na SR tak sa budes musiet vela veci doucit po slovensky (ako ja teraz)
Jedine pozitivum vidim v tom, ze v 4.rocniku sa maturuje zo sjl a angliny (na anglickom bili) a v piatom sa mozem naplno venovat tomu, co ma bavi a potrebujem na prijimacky..jazyk sa dobre naucis aj na obycajnom gympli alebo v jazykovke a pri beznej komunikacii vsetky tie odborne slova potrebovat nebudes
ja som po druhom ročníku prestúpila na obyčajný gympel a bolo to najlepšie rozhodnutie aké som mohla urobiť ale keby si mám teraz vybrať znova, tak by som na bilingválne nešla, lebo tá španielčina mi je na slovensku úplne na hovno -.- :/
Je to naozaj dobré na naučenie jazyka, pretože takto rýchlo aby si ho samoštúdiom pri škole, ani dovolím si povedať na jazykovke nenabral... ale keď sa ten jazyk v prvom ročníku ako-tak naučíš, je podľa mňa lepšie prestúpiť na obyčajný gympel, pretože inak stráviš veľmi veľa času učením sa ja neviem kostry v tom jazyku, bunky v tom jazyku, periodickú sústavu prvkov v tom jazyku, matematickú teóriu v tom jazyku... a asi vieš, na čo ti väčšina z toho bude
Určite je to super. Chodím na bilingválne a neľutujem to. Keď som sa rozhodovala kam ísť, bavila ma angličtina a chcela som ísť študovať do zahraničia. (umelecký smer) Štúdium nebolo vždy ľahké hlavne biológia a chémia mi dávajú dosť zabrať aj v slovenčine a v angličtine to bol ešte väčší chaos pre mňa. Angličtina ma stále baví a viem ju na veľmi dobrej úrovni ale záujem o to študovať v zahraničí zo mňa opadol. Napriek tomu som rada že som si ho vybrala. Aktuálne ma čaká certifikát CAE tak som zvedavá ako to dopadne ale určite sa mi zíde aj keď v zahraničí už študovať nebudem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Opäť ďakujem za všetky reakcie
Jedine pozitivum vidim v tom, ze v 4.rocniku sa maturuje zo sjl a angliny (na anglickom bili) a v piatom sa mozem naplno venovat tomu, co ma bavi a potrebujem na prijimacky..jazyk sa dobre naucis aj na obycajnom gympli alebo v jazykovke a pri beznej komunikacii vsetky tie odborne slova potrebovat nebudes