Normálny štvorročný gympel, len sa to volá že bilingválna vetva. Isteže okrem toho, že každá druhá hodina je ANJ, študijné materiály z matiky sú po anglicky a občas nám hodia nejakého výmenného úbožiaka z druhej strany sveta, je to o ničom.
Načo by som prestupovala, keď už som si raz vybrala tú školu a vedela som o tom, že bilingválna nie je nič ľahké... Tak načo by som prestupovala na normálnu strednú.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
A chcel by som robiť aj maturitu v ruštine, nie vo francúzštine... :/
Z fr si prestúpila ?
Normálny štvorročný gympel, len sa to volá že bilingválna vetva. Isteže okrem toho, že každá druhá hodina je ANJ, študijné materiály z matiky sú po anglicky a občas nám hodia nejakého výmenného úbožiaka z druhej strany sveta, je to o ničom.
som na 8-rocnom, mali sme na vyber ci chceme pokracovat v klasickom alebo bilingvalnom a vybrala som si klasiku (nelutujem)
2. chodila som na osemročné, zamerané na fj a po 4 rokoch som prešla na francúzske bilingválne 5- ročné...v tom najpravšom zmysle
A nie som kocka.