Ahojte
Téma hlavne pre baby chcem vyskúšať nejaký krémik od Biodermy z rady Sebium pre mastnu pleť pretože teraz prebieha akcie ku každému výrobku voda Sebium H20 zdarma a chcem sa opýtať na krém Sebium AKN čítala som rôzne recenzie a neviem sa rozhodn
Skúšala som vzorku AKN a Global, a mne viac vyhovoval Global. Možno to bolo tým, že som Global vyskúšala ako prvý, ale keď som si ho dala na noc, ráno som mala tie aknéoidné miesta viditeľne v lepšom stave. Pri AKN som to nejako nepostrehla, ale je možné, že som sa na to nesústredila. Od iných som počula zase, že im vyhovuje viac Global ako AKN.
Každopádne, v lekárňach (pokiaľ si to nerozoberú predavačky medzi sebou ) by mali mať aj 5ml vzorky z týchto krémov. Na nete má Bioderma aj popis produktov - mám dojem, že mi bolo povedané, že AKN je silnejší, a mne sa to práve nezdalo. Popis môže pomôcť, ale asi je najlepšie si tie dve vzorky vypýtať, vyskúšať a rozhodnúť sa sama na sebe.
Peeling nepoužívam už tak často ako kedysi, pretože tá zelená pleťová voda robí prácu aj zaň - nemám potrebu peelingu ak sa ňou čistím každý večer.
Mám aj Pore Refiner, ktorý používam už asi 10. mesiac a póry mám užšie, viditeľne menej čiernych bodiek a menej sa upchávajú. Ten však na akné veľmi vplyv nemá, ale je super ráno ako podklad pod makeup, pretože sa mi po ňom neleskne tvár.
súhlasím s @naily. Najprv skús vzorku, vypýtaj si, či nemajú Pore refiner - ako podklad pod make-up je najsuper. Lokálne - priamo na akné je najlepší Sebium AI, ale Global je globálny, takže tým tiež nič nepokazíš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Každopádne, v lekárňach (pokiaľ si to nerozoberú predavačky medzi sebou ) by mali mať aj 5ml vzorky z týchto krémov. Na nete má Bioderma aj popis produktov - mám dojem, že mi bolo povedané, že AKN je silnejší, a mne sa to práve nezdalo. Popis môže pomôcť, ale asi je najlepšie si tie dve vzorky vypýtať, vyskúšať a rozhodnúť sa sama na sebe.
Peeling nepoužívam už tak často ako kedysi, pretože tá zelená pleťová voda robí prácu aj zaň - nemám potrebu peelingu ak sa ňou čistím každý večer.
Mám aj Pore Refiner, ktorý používam už asi 10. mesiac a póry mám užšie, viditeľne menej čiernych bodiek a menej sa upchávajú. Ten však na akné veľmi vplyv nemá, ale je super ráno ako podklad pod makeup, pretože sa mi po ňom neleskne tvár.
Plus si myslim ze napr mne by vzorka nestacila..