@Mouch4 lebo na jednej stranke som sa o tomto take docitala..ze su proste kombinacie predmetov a ze nemozes len tak z hocicoho..ja neviem , preto sa pytam
booze jasne ze nemusis, predmety si vyberies podla toho na aku vysku, za to su urcite body, to zavisi od skoly ....tak ci tak najpodstatnejsie su prijimacky
@66janica6 A na aku skolu by si dalej chcela ist, ak sa mozem spytat? Pretoze nie vsade je chemia az tak dolezita...
Napriklad ja som maturovala z BIO a NOS (ziadna chcemia, tiez ju nemam rada) a teraz studujem biologiu, ale taky studijny program, kde chemiu az tak velmi netreba...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
aale ak potrebujes BIO aj na VS, tak si myslim ze budes aj CHE lebo na vacsine skol je to spolu
predmety si das take, ake ti bude treba na vysku, kam chces ist.. ja som mala napriklad kombinaciu Biola-NOSka
Inak by som sa na celú chémiu vysrala
Napriklad ja som maturovala z BIO a NOS (ziadna chcemia, tiez ju nemam rada) a teraz studujem biologiu, ale taky studijny program, kde chemiu az tak velmi netreba...
a čo to chceš robiť?
aj keĎ neviem...chémia je ľahšia ako bio...