Poznáte niekoho, kto má túto chorobu? Alebo je tu niekto, kto študuje psychologiu/ psychiatriu a má v tom väčší prehľad Ako ja? Kľudne napíšte aj správu, vďaka.
@7 bordel lieky dáávno nie sú len v amerike.
zobrať si príznaky a sledovať ľudí nie je veľmi rozumné, nakoľko príznaky sú rozšírené práve kvôli tomu, aby sa žrali bordel lieky. a keď takto sám človek ľuďom určuje choroby tak mu na každého sadnú všetky.
Hej, poznam dvoch. Jedneho len mesiac a druheho dlhe roky. U toho prveho som priznaky este nepobadala, pretoze ho poznam kratko. No a ten druhy... ach. Velmi vela experimentuje s drogami a to mu velmi nwpomaha, skor naopak. Prejavuju sa unho aj ine poruchy ako agorafobia a paranoje. Mas strach, ze nou trpis?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
bola som na pszchiatrii, takých tam je veľa
zobrať si príznaky a sledovať ľudí nie je veľmi rozumné, nakoľko príznaky sú rozšírené práve kvôli tomu, aby sa žrali bordel lieky. a keď takto sám človek ľuďom určuje choroby tak mu na každého sadnú všetky.
ak chceš len pokec, klinický psychológ je lepšia voľba. on zhodnotí aj vážnosť príznakov, aj to, či si potenciálny adept na terapiu.