Ciel je lahky, oznacte lubovolny pocet birdzakov zavinacom na vytvorenie solistu ci fiktivnej kapely - mozete im dat aj stage mena (umelecke pseudonymi), podmienkou je rozpisat aky zaner, kto na
@ouch .... ides zalozit Ouchester? ... chcem hrat na trúbku, pseudonym Fu Kadž ... co keby sme zlozili hit spolu s niekym este, koho urcis co by sa volal "Plavba vo vani" - komorna symfonia s epickym zaverom a choralom co spieva "Kááááčíca, kááááčica, kačica, kačica, kačica, káááááááčica, kááááčica"?
teda, vážení, rada vás poctím svojim klávesáckym umením, myslím, že neustále opakovanie refrénu Medveďku, daj labku je to, čo slovenskej hudobnej scéne chýbalo!
Blow Jobi - to je vlastne one-man kapela rappera @n0win0u - ktory rad rapuje o tom, je cierna je malo temna, ze novy Gorgoroth je temnejsi ako sackova polievka rok po zaruke ... v pozadi ma svoje bitchies pri golfovych vozikoch @orfea2@purenarcissism , ktore lestia golfove palice,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
@admin - spev + gitara
1. a posledny hit: Toto forum sa mi nelubi (Top hit na Birdz forach)
jooow mne sa to páči.. som vokalista
že biscuit ty si riť
prípadne birdzáckej filharmónie?
@ouch mozem ti vypomahat
ja manazer bez penazi
@ondrej ďurica - spev
@majo16 - gytara
@micenzo - bicie
@nietimekki - basa
Hity:
1. Neuveritelny bezdomovec
2. Hledam chrup do huby
zabudol si na nas najvacsi hit, Biely,otvor!
Bezdomovcov je také kvantum
že si kradnú nohy navzájom.
Jano sa túla iba sám tu
a hľadá si krabicový podnájom.
V daždi šuštia zimné bundy.
nalievajte nám za krámom.
Neuveritelní vydržia až 4 rundy,
dobrú noc nám s kalachom.
Ruzove pancuchy feat. Blow Jobi - Doktorandky na FiFUK
rozposlem vam noty a skusame od zajtra
bude to jazzová symfónia!
a ešte tam @flussica alebo @mielikki môžu hrať na drumbľu!
mozu obe, budes mat dve drumble,
@blackrisq - basa
@matwejo - klavesy
@teriq - spev, saxofon
uz onedlho si budete moct vypocut nase hity "-Yeti teplo? -Yeti kokot." a "Yebeti" vo vsetkych komercnych nakazenych radiach
Och, a naším najväčším hitom bude Prelúdium kaktusov!
A v ňom, drahá @flussica prichádza šanca na tvoje sólo!
ale ako kukam nase hity, nejako upadame... chcelo by to vratit sa ku staremu zvuku