Preco to tak odsudzujete? Neni to v podstate to iste, ako fotky v plavkách z nejakej dovolenky? Ako tu @terryx preco by sa tak nemohla nafotit, ked je pekná a sexi (pomaly najkrajšia z Birdzu)?
Pomaly najkrajšia z Birdzu? Sexi? To by jej museli najprv prsia dorásť (z môjho pohladu). A je rozdiel dať si fotky z dovolenky a hádzať taketo "sexi" pozy.
"pomaly najkrajšia z Birdzu"?????no ale mentalne na tom neni moc najlepsie..ked to sama o sebe tvrdi,a zaklada si presne ako to napisal @flamerage ine nicky trapne..
2.fotí si riť, a ak je celulitidová, tak radsej nie.....ma komplex...
3. .... a iné časti tela
4.dáva si do albumu alebo do profilu
fotky herca z Let´s dance (Step up) a
píše k nemu, že jaký je JEEEEBACC.
5.fotí si piercing v pupku
6.fotí sa v okuliaroch pred zrkadlom, alebo je v tmavom filtri
7.fotí sa s dalsou j*blinou v
podprsenke
8.kazde dve minuty si zmaze fotku a
nahradi ju tou istou len aby bola v
"new
alebo založí nový, kde jej hrabe zas...
9.po zlom hodnoteni posiela vyhrazny
mail, resp. akí su všetci muži slaboši...atď
10.prosi, žobre o komentik
11.špúli pery
12.foti sa z tangenciálneho uhla smerom
do vystrihu aby sa chudaci mohli na tom
doma robiť
13. má 20 takmer identických fotiek
14. tvári sa aký ma divoký život po žúrkach a
pritom je permanentne online
15.dranká, žobre údaje o luďoch..., ale veď kto by takej trubke povedal pravdu, že?
16. tvrdi, ze je sebestačná s vysokým postavením, a zúfalo si vydržiava mladého j...ka, ktorý na ňu serie a jedná s ňou ako s handrou (ale dotyčná dáma "zúfalka" je v anonymite pokecu No.: 1)
17. v nadväznosti na bod 16. hľadá lásku, istotu, kde chce byť prítulná mačička (kto by jej to potom zožral)
18. žobre kredit
ak si sa nasla aspom v dvoch bodoch,tak si uplna spodina,odjebana od spolocnosti..uplna stoka...
Inak zakladatel diskusie . Ze skoro 12 rokov. A az teraz som si vsimol meno Neni to z "Robert Rossenberg" ? Je jasne ze zakladatel je fake. Ako som napisal vyssie
plavky a spodne pradlo je kus rozdiel...v plavkach vidis bezne cloveka von..vyjdi vonku v spodnom pradle..no, a asi preto je to trapne takto sa vystavovat na net v spodnom pradle..a este k tomu odfotene v kupelni, pred zrkadlom, dvere na styri zamky zamknute nech ju mamka nenacape, lebo by jej nacapala..a potom velka sexica na nete..fakt trapas
neviem. čo to niekomu vadí ved sme predsa erotický portál +18 kde sa môže každá kurva prezentovať a byť zbožňovaná.. bože decká neprotestujte ved sme v 21 storočí
neviem čo sa niektorí nad tým tak vzrušujú, veď na pokeci má také fotky každá druhá, to je bežné že sa dievčatá 13-17 fotia v prádielku a je to pekné podľa mňa...
mne je to jedno keď to chce robiť tak nech to robí.. ja by som to asi neurobila aj keď asi jednu takú fotku vo fotoalbume mám alebo som ju vymazala už ani neviem...
Lebo také osoby nemajú čím iným zaujať! no a je tu ešte otázka . prečo sa tie osoby fotia v plavkach a spodnom pradle? nemaju na oblečenie? len koli tomu že nemajú čim zaujať ako som spomenule vyšše....boze kam sme sa to len dostali....len pred nejakymi dvesto rokmi ked baba ukazala co i len clenky tak na nu ukazovali ako na kurevnicu! a teraz?
podľa mňa to nie je to isté,spodné prádlo a plavky sú z rozdielneho materiálu,väčšinou nemajú taký istý strih a keď si dá niekto do albumu fotku z dovolenky v plavkách,nejde mu o to,aby ukázal "celému svetu",že už konečne nosí podprsenku a musí na seba za každú cenu pútať pozornosť.
nevravím,že nemám doma ani jednu fotku,kde by som bola v spodnom prádle,ale tie fotky nedávam na internet,lebo takéto veci podľa mňa patria medzi dvoch ľudí.nebudem zo seba robiť štetku a ešte aj zadarmo...
ak je tento užívateľ, čo založil diskusiu, zase tá terry (čo nepochybne) tak ti poviem: Nie si najkrajšia na Birdzi a aj od takmer najkrajšej máš trošku ďalej, pretože už len v tejto diskusii je x krajších báb, ako si ty, ktoré narozdiel od teba niečo v tej veci, čo nosia na krku aj niečo majú...
a vysvetlím ti aký je rozdiel medzi plavkami a spodným prádlom:
plavky: (väčšinou) nepriehľadná časť oblečenia u oboch pohlaví určená na pobyt pri vode, poprípade vo vode, lebo asi ťažko si vezmeš norkový kožuch, keď ideš na dovolenku napr. do Turecka. Preto sa vymysleli plavky, ktoré spôsobujú to, aby si neskapala od horúčavy, aby si bola pekne opálená bez toho, aby si musela nahá behať po pláži a aby si sa mohla kúpať a ľudia by na teba pri tom nemuseli pozerať ako na duševne nevyrovnanú, že ideš do vody v "spoďároch"
spodné prádlo: časť oblečenia, využívaná u oboch pohlaví, aby nemuseli chodiť na ostro a chránili intímne partie. ženám vrchná časť odevu slúži na vyzdvihnutie pŕs, sebavedomia, a v drvivej väčšine ešte aj čosi iného... používa sa pod šatami, nevhodné pre oči verejnému publiku, pokiaľ za to nie je dotyčna platená...
ehm..nie je zakladatel tejto diskusie ta bab o ktorej je rec?=D=D=D=D nahodou..pod inym nickom sa zastava sama seba...=D ani by som sa necudovala=D=D=D
hmmm... kedze tuto diskusiu zakladal "10-rocny chalan" je URCITE velmi malo pravdepodobne, ze si ju nezalozila samotna @terryx , ci aka lacna slecna, len na zvysenie svojej "popularity"
Rozdiel medzi plavkami a spoďármi je taký, že keby nebol, tak by sa nijak nikde nerozlišovalo, že jedno sú plavky a druhé gaťky + podprda, ale bolo by to to isté a ľudia by sa chodili kúpať v obyčajných spoďároch. Lenže nechodia, lebo medzitým je podstatný rozdiel. Už to tu bolo napísané o kúsok vyššie.
no na komentár k jej fotkám (nebola by som si ich všimla až kým ich neokomentoval jeden môj friend a tak sa mi zobrazili v Môj Birdz) mi odpísala že ju vzrušuje a napĺňa keď môže takéto veci vešať na net.
a ako som už spomenula v jej ankete, pozrite sa na status a počet prihlásení. keď už jej ten status rastie, udelila by som jej čestný titul - kurva Birdzu -
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
je sexi
Ale ako sa tvári, pohľadom na tie fotky by mohli mučiť väzňov na Guantaname ...
A hlavne uz ju prestante rozoberat. Zda sa mi ze si narobila dalsich 5 nickov , cez ktore zaklada ankety o sebe na zvysenie popularity.
1.fotí si kozy
2.fotí si riť, a ak je celulitidová, tak radsej nie.....ma komplex...
3. .... a iné časti tela
4.dáva si do albumu alebo do profilu
fotky herca z Let´s dance (Step up) a
píše k nemu, že jaký je JEEEEBACC.
5.fotí si piercing v pupku
6.fotí sa v okuliaroch pred zrkadlom, alebo je v tmavom filtri
7.fotí sa s dalsou j*blinou v
podprsenke
8.kazde dve minuty si zmaze fotku a
nahradi ju tou istou len aby bola v
"new
alebo založí nový, kde jej hrabe zas...
9.po zlom hodnoteni posiela vyhrazny
mail, resp. akí su všetci muži slaboši...atď
10.prosi, žobre o komentik
11.špúli pery
12.foti sa z tangenciálneho uhla smerom
do vystrihu aby sa chudaci mohli na tom
doma robiť
13. má 20 takmer identických fotiek
14. tvári sa aký ma divoký život po žúrkach a
pritom je permanentne online
15.dranká, žobre údaje o luďoch..., ale veď kto by takej trubke povedal pravdu, že?
16. tvrdi, ze je sebestačná s vysokým postavením, a zúfalo si vydržiava mladého j...ka, ktorý na ňu serie a jedná s ňou ako s handrou (ale dotyčná dáma "zúfalka" je v anonymite pokecu No.: 1)
17. v nadväznosti na bod 16. hľadá lásku, istotu, kde chce byť prítulná mačička (kto by jej to potom zožral)
18. žobre kredit
ak si sa nasla aspom v dvoch bodoch,tak si uplna spodina,odjebana od spolocnosti..uplna stoka...
nevravím,že nemám doma ani jednu fotku,kde by som bola v spodnom prádle,ale tie fotky nedávam na internet,lebo takéto veci podľa mňa patria medzi dvoch ľudí.nebudem zo seba robiť štetku a ešte aj zadarmo...
(tým nevravím,že prachy by som ju robila)
Je to vasa vec? Dotyka sa Vas to priamo? NIE! Tak drzte hubu a krok je to jej vec...
btw. spodne pradlo a plavky je v podstate to iste. Len su z ineho materialu. Zahaluju presne tolko isto, takze aky je v tom rozdiel?
a vysvetlím ti aký je rozdiel medzi plavkami a spodným prádlom:
plavky: (väčšinou) nepriehľadná časť oblečenia u oboch pohlaví určená na pobyt pri vode, poprípade vo vode, lebo asi ťažko si vezmeš norkový kožuch, keď ideš na dovolenku napr. do Turecka. Preto sa vymysleli plavky, ktoré spôsobujú to, aby si neskapala od horúčavy, aby si bola pekne opálená bez toho, aby si musela nahá behať po pláži a aby si sa mohla kúpať a ľudia by na teba pri tom nemuseli pozerať ako na duševne nevyrovnanú, že ideš do vody v "spoďároch"
spodné prádlo: časť oblečenia, využívaná u oboch pohlaví, aby nemuseli chodiť na ostro a chránili intímne partie. ženám vrchná časť odevu slúži na vyzdvihnutie pŕs, sebavedomia, a v drvivej väčšine ešte aj čosi iného... používa sa pod šatami, nevhodné pre oči verejnému publiku, pokiaľ za to nie je dotyčna platená...
kapišto?
btw: Načo platiť za kravu keď má mlieko zadarmo?
Mne je to jedno, je každého vec, koľko a pred kým odhalí.
súhlasím s @narazuvzdornaa ... je to každého osobná vec
» libimseti.cz/TeRrY_X/?id_pho...
a ako som už spomenula v jej ankete, pozrite sa na status a počet prihlásení. keď už jej ten status rastie, udelila by som jej čestný titul - kurva Birdzu -
Tá druhá veta chce byť sebareflexia vzhľadom k tej prvej, či?