Toxický edgelord Darksajdy, je jeden z najväčších attention whores na birdzi, čo dokazujú jeho neustále snahy pútať na seba pozornosť údajnými pravdami, ktoré tu okrem neho nikto iný nepozná, a ktoré často iba kopíruje od internetových trollov, ale keď mu to niekto vytkne, tak im ako trucujúce decko v družine vynadá do jeblín a kokotov.
Toxický edgelord Teal, je jeden z najväčších attention whores na birdzi, čo dokazujú jeho neustále snahy pútať na seba pozornosť nepodarenou pseudo popovo elektronickou hudbou, ktorú počúva 20 ľudí na svete, tiež akože vtipnými narážkami na iných uživateľov a pomenovaniami ako "rakeťáci", ktorých význam a zmysel tu okrem neho nikto iný nepozná, a ktoré často iba kopíruje z kreslených seriálov ako sú Pokémoni a pod.... Neustále musí každého kritizovať, urážať a hľadať na nich chyby lebo má typické uber slovenské mindráky zo svojho mizerného života, ale keď mu to niekto vytkne, tak im ako trucujúce decko v družine vynadá vo rôznych vulgarizmoch, hatlaninách a detinských prezývok.
tak vám treba..,ja som sa práve stal členom skupiny survival crew (realnej,nie internetovej) kde sa snažíme prežiť, Momentálne som zombie killer.Takže mňa sa metrix netýka pretože so čítal mudre osvietené knihy napr nebuť kkt a ľudia su kkti.
Su vysledok tejto doby. Obycajni hnusni vygumovani ZOMBICI!!! Studnica zlych vlastnosti odklonena od nabozenstva, bez zabran, zaslepeni pychou, vydani napospas hriesnym cinom, ziadostivosti, pazravosti, krutosti, bezcitnosti, hasterivosti, zrade, postihnuti chudobou, vycerpani otrocenim, zlou stravou, chorobami a zialom, skaredi, slabi, prizemni, hlupi, zlomyselni, zavisli na zlych navykoch, sodomiti, heterici, farizeji, pokrytci, pojedaci zdochlin... No proste zgerba hnusna barbarska.
Viem, je tazke si uvedomit v akom Birdze zijeme a ze ovecky cely zivot zili v klamstvach. Mysel to odmieta prijat. To je prave ten Matrix.
@cltr0n@10 Birdzáci v skutočnosti neexistujú. To len matrix bot generuje náhodné hatlaniny a vymýšľa si detinské prezývky, aby zmiatol posledného survivalistu Darksajdyho.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Su vysledok tejto doby. Obycajni hnusni vygumovani ZOMBICI!!! Studnica zlych vlastnosti odklonena od nabozenstva, bez zabran, zaslepeni pychou, vydani napospas hriesnym cinom, ziadostivosti, pazravosti, krutosti, bezcitnosti, hasterivosti, zrade, postihnuti chudobou, vycerpani otrocenim, zlou stravou, chorobami a zialom, skaredi, slabi, prizemni, hlupi, zlomyselni, zavisli na zlych navykoch, sodomiti, heterici, farizeji, pokrytci, pojedaci zdochlin... No proste zgerba hnusna barbarska.
Viem, je tazke si uvedomit v akom Birdze zijeme a ze ovecky cely zivot zili v klamstvach. Mysel to odmieta prijat. To je prave ten Matrix.