Ja by som si vybral slackerbitch, chodil by som k nej na kolace a buchty a dedka nvm asi torpeda to by bol dedo ktory by vela fajcil a pil a volal by ma na poldeci a ja by som mu povedal ze nie radsej knihu
@Ninkabezpinka za babku / dedka (???) a @yoss za dedka. Aj by sa k sebe hodili lebo by sa navzájom vyvažovali, bo jedna/jeden je extrémne iracionálna/ny a druhý je nohami pevne na zemi
Teba a @milgamman a @torpedo08 by bol váš sused ku ktorému by si chodil na pifčo a babka by ti potom nadávala...že si nezobral aj ju Ale vždy keď by som k vám prišla tak by bolo mňam navarené napečené!
Lebo si super dedko predsa! A boli by ste komická dvojka s adou a rada by som k vám chodila lebo by u vás bola vždy sranda a dobré jedlo a vencila by som hav.. mám ešte pokračovať?
@yoss nie je o čom, ty ma vraciaš na správnu koľaj keď trepem pičoviny, ale Nina/Nyno... to je presný opak minule som sa v jej/jeho fóre spustil až som sa za hlavu chytal keď som si to na druhý deň po sebe prečítal
babka @slackerbitch a dedo @karlotiskot DDD nechce sa mi rozvadzat preco lebo som hladna a chcem si ist varit, ale toto mi hned pri birdz dedkovcoch napadlo
@sianagirl245 takze uz som babka? no dobre vnucka moja ale ked ti nalozim duplu vsetko pekne zjes lebo si chuda nejaka... aj patkana pekne zjes! Neze budes podvadzat a das ho psovi!
Taka normalna babka a ked vsetko zje, este pribalim kolaciky a dam 5 eur vreckove do skoly @goldenbeach preco podla nicku? nemam nick @tvojababka ale dobre vnucik, aspon by si pokosil zahradu a potom by si dostal duplu patkana na obed
Aká pekná téma. @torpedo08 ďakujem ti za to, že si zo mňa spravil babku
vnúčik môj, keďže som ja tvojou babkou automaticky nemôžeš byt mojim dedkom
@marjy bude mojou babkou (tak mladá) @milgamman bude mojou druhou babkou
mojou prastarou mamou @ladydoga tot je vždy skúsená a múdra
A za mojeho dedka sa môže hlásiť hocikto
@patrixo Súhlasím, chodil by si si ku mne po rady a rozprával by si mi o svojich problémoch.
Ale neboj, aj dáke jedlo by bolo. Ja by som bola taká moderna “bapka”
Jedol by si u mňa len chessecake a pod. lakocinky
Pekná veľká rodina, ale ja stále nemám dedka!
Môže byt teda takto, môj dedo opustil moju babku ešte predtým než sa moja matka narodila preto nemám Birz dedka
(Bože to čo vymýšľam )
@goldenbeach skor sa to hodi pre kravu ale aj pre babku moze byt prosim vnucik, ked pokosis, dostanes 10 evry, nech nezerem @sianagirl245 dobre, tak aj na zrmzlinu mozes ale neze ta bude potom bolet hrdlo! Lebo od rodicov tvojich dostanem za to! a ulohy prve spravit a potom sa mozes ist na dvor hrat alebo pojdes do lesa s dedkom lovit patkane na veceru @obsession jeeej dakujem za tu doveru neboj sa 11 z 10 vnucikov ma odporuca, aj tito vnucikovia ↑ ti daju na mna najlepsiu recenziu
a pripajam sa k blahozelaniam, vsetko najlepsie k meninaaaam ti prajem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
@Sianagirl245 ja by som bol ich sused pretoze uz som Patrixov dedo
@1 by som ti dal knihou po hlave ty neposlusny vnuk jeden !
A ja si za dedka vyberám zajka @Marcello1111 a za babku starú číňanku @Obsession
A @topredo08 bude moj muz ci on bude dedko z druhej strany?
lebo si srandistka
@goldenbeach preco podla nicku? nemam nick @tvojababka ale dobre vnucik, aspon by si pokosil zahradu a potom by si dostal duplu patkana na obed
No to isto, zahradu nech ti kosia ovce
@torpedo08 ďakujem ti za to, že si zo mňa spravil babku
vnúčik môj, keďže som ja tvojou babkou automaticky nemôžeš byt mojim dedkom
@marjy bude mojou babkou (tak mladá)
@milgamman bude mojou druhou babkou
mojou prastarou mamou @ladydoga tot je vždy skúsená a múdra
A za mojeho dedka sa môže hlásiť hocikto
Ale neboj, aj dáke jedlo by bolo. Ja by som bola taká moderna “bapka”
Jedol by si u mňa len chessecake a pod. lakocinky
Môže byt teda takto, môj dedo opustil moju babku ešte predtým než sa moja matka narodila preto nemám Birz dedka
(Bože to čo vymýšľam )
Dedko zober si patkana ale babke nehovor
@obsession babka dedka môjho dedka všetko najlepšie aj odo mňa!
@patrixo
@sianagirl245
Ďakujem vam deti moje zlatucke
I keď si vôbec nezakladám, na týchto veciach, ste veľmi mili
@sianagirl245 dobre, tak aj na zrmzlinu mozes ale neze ta bude potom bolet hrdlo! Lebo od rodicov tvojich dostanem za to! a ulohy prve spravit a potom sa mozes ist na dvor hrat alebo pojdes do lesa s dedkom lovit patkane na veceru
@obsession jeeej dakujem za tu doveru neboj sa 11 z 10 vnucikov ma odporuca, aj tito vnucikovia ↑ ti daju na mna najlepsiu recenziu
a pripajam sa k blahozelaniam, vsetko najlepsie k meninaaaam ti prajem