@karbyhokonstanta je to pre mňa nepochopiteľné. akože ťažko pochopím hodinky ako modny doplnok ale da sa, v pohode, ale ked uz ich teda nosim tak si ich aspon nastavim
@ssnehulienka Ja viem, ale ja ich nechcem mať nadstavené ..A vôbec, na hodiny z celého dňa kuknem len 2 krát možno ..Ja ich mám preto lebo keby som si ich dal dole, roztrhalo by ma ..Zvykol som si na ne
nosím sem-tam ale nie som zvyknutá, hoci mne zvykanie si trvá krátko ale aj tak raz za čas keď viem že ich budem potrebovať si ich dám na ľavú ruku ...
milujem hodinky ..... nosím ich keď idem von niekde do sveta takmer vždy a mám ich niekoľko ....a keď budem veľkáááá, kúpim si jedny značky Audemars Piquet
uznavam hodinky ale nerada si davam dole doplnky pred sprchou preto nenosim ani sperky, nieto este hodinky. max prilezitostne, na sviatky alebo do divadla a pod...
Mam dvojo a tie si striedam.
Jedny som dostala ešte na prve svate prijimanie a su fajt take luxury : D dlho som ich nenosila.
Druhe som si kúpila nedavno, take vesele swatchky.
Oboje nemaju cisla, len ručičky , ale po tych rokoch som sa naucila v nich orientovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Jasné že nosím, nesmú chýbať. Ale mám ich len ako ozdobu čas na ních je aktuálne pol3-tej
Jedny som dostala ešte na prve svate prijimanie a su fajt take luxury : D dlho som ich nenosila.
Druhe som si kúpila nedavno, take vesele swatchky.
Oboje nemaju cisla, len ručičky , ale po tych rokoch som sa naucila v nich orientovať