Áno, mám v chate zapnutých len pár ľudí, s ktorými si pravidelne píšem..a tí ostatní..čojaviem..nechce sa mi s nimi písať..aj tak som málo na fb, oni napíšu a nemám čas tam sedieť a písať si jednoducho..
@4 asi takto... skôr nemám rada, ak mi niekto napíše správu typu "ahoj, ako sa máš?" príde mi to zbytočné.. teda okrem nejakej rodiny, alebo niekoho zo zahraničia..
ánko, blokujem.mám zapnutý chat len pre zopár ľudí (alebo ho nemám zapnutý vôbec.) na iných nemám náladu ani čas a nechcem aby ma videli online. tí čo si s nimi pravidelne píšem mi stačia a monotónne frázy, vety a otázky nepotrebujem momentálne. toť vsjo.
ľudská stupidita je ten dôvod.. keď niekto trpí samomluvou od roku 2011 a teraz vďaka vymoženosti "seen" mi začne ešte k tomu vypisovať "precita si ale neodpise//sak odpis co si taká namyslena// sak mi odpovedaj more" ma nielenže vytáča ale mám chuť tomu človeku otrepať monitor o gebulu, takže blokovaním šetrím svoje nervy
Jediná škoda že takto sa to nedá riešiť aj v reálnom živote keď mi na mobile svieti 20 neprijatých hovorov z 3 čísel jedného človeka ktorý asi nedokáže pochopiť že keď ho už mesiace ignorujem, tak sa to proste nezmení....
proste niektorí ľudia sú tak kolosálne sprostí že by som túto vymoženosť strááášne moc uvítala aj v reálnom živote
na chate ani nie,ked niekoho nemam rada alebo sa s nim nechcem kontaktovat tak ho nemam ani medzi priatelmi alebo ho mam rovno v zozname blokovanych uzivatelov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a pisem jedine ked nieco potrebujem alebo tak dajak ..
Jediná škoda že takto sa to nedá riešiť aj v reálnom živote keď mi na mobile svieti 20 neprijatých hovorov z 3 čísel jedného človeka ktorý asi nedokáže pochopiť že keď ho už mesiace ignorujem, tak sa to proste nezmení....
proste niektorí ľudia sú tak kolosálne sprostí že by som túto vymoženosť strááášne moc uvítala aj v reálnom živote