pravdaze stalo.. jednoducho roztahovak som si vytiahla, nechala zahojit (max 3dni to trvalo) a pak som zas mohla pokracovat v roztahovani .. ziadna veda
ako to vyzera? no asi tak..ze ked roztahujes a davas si roztahovaky , (ja som mala poslusne kazdu velkost 1mm 2mm atd.. ) no raz sa mi nexcelo cakat tak som dala do ucha roztahovak o 4mm vacsi jak co bol predtym, 3dni ma bolelo ucho...tym roztahovakom sa nedalo ani pohnut, mala som ucho jak slon .. pak som ho vybrala,pravdaze mrte krvy slo .. rozjebane to vnutri bolo ,, vydezinfikovala som dala nejaky "cover" a do 3dnoch som to mala vyliecene,a pokracovala v roztahovani
hm @2 sa zmylil ... ked tak pozeram v skutocnosti to znamena "blowout -vytlačení vnitřní tkáně na povrch" cize ..moj pripad to nebol tak ...berem sp5 ...to je uz ten horsi pripad jak tak pozeram obrazky ..
opuchnute .. a to bol ten problem ze "mi bolo luto ten roztahovak vybrat ked uz som to tak fajn -siloumocou- roztiahla " jak som dala roztahovat prec, tak do par hodin ucho odpuchlo a bolo ok
zaujimave ze ked som to urobila najprv v druhom uchu , tak to sa krasne roztiahlo a neboli ziadne "komplikacie" ...
Ja mam tiez 10 mm tunel a roztahoval som za 3 tyzdne prehanal som bol som nedockavy a mam tam slaby blow staci to masirovat a natierat nejakimi bio mastickami a tak ale mne sa s tym nic nedeje ostavam na 10 masirujem to po sprche kazdy den a nic stale ho tam mam uz dost dlho.. a uz sa mi to nechce robit co sa s tym stane potom? To tam ostane navzdy alebo ked uz nebudem roztahovat ani nic tak to zmizne?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
- emanuel. fisting je pasť doprdele.
@gukol , to sú následky alebo čo?
radsej nepokracuj v roztahovani a vyber roztahovak hned jak sa ti bude zdat ze nieje nieco v poriadku netreba to nahlit
zaujimave ze ked som to urobila najprv v druhom uchu , tak to sa krasne roztiahlo a neboli ziadne "komplikacie" ...