Ja mávam to isté a keď som to presne takto raz popísala lekárovi (až na to, že mne nepomáha žiadne pritlačenie), tak si to vôbec nevšímal. Máva to dosť veľa ľudí, vraj je to ten nerv od chrbtice alebo také niečo.
@spiralfaust choď do posilnovne a nechaj si poradit od trenera nejake dobre cviky na chrbát, taktiez aj precvicuj hlboke svaly chrbta, ktore stabilizuju chrbticu, 90% bolesti v okoli srdca sposobuje prave chrbtica, ale urcite chod za lekarom a daj si spravit rontgen hrudnika aby si mal istotu
@jeko to mi vravel už dávnejšie kamarát že jemu doktorka hovorila že magnezium na to treba.. (že ma nejake šumivé tabletky či čo) ale vtedy ma to prešlo ta bolesť (bolo to asi pred rokom) a teraz zase ma bolí (pomaly celý deň)..
može to byť nerv, chrbtica, alebo aj zápal priedušiek napr. ťažko to len takto povedať, ale keď vravíš že ti pomáha Mg, tak si kúp Mg B6, magnézium je dobré na uvoľnenie, kŕče a pod...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Možno sa mýlim, ale nie som doktor.
nie som medik, ale podla mna to bude chrbtica/nerv..
nabuduce si skus lahnut ked to zaboli ci nepomoze..
ja to obcas mam rano, to prejde
kedy ides do ZA opica ?
može to byť nerv, chrbtica, alebo aj zápal priedušiek napr. ťažko to len takto povedať, ale keď vravíš že ti pomáha Mg, tak si kúp Mg B6, magnézium je dobré na uvoľnenie, kŕče a pod...