ani ze ne lebo nemam na zuboch kazy ani nic *klop klop* ale neznasam ho :Q a otvara mi nasilu usta lebo ja so sankou viem otvorit len na 3 cm a strasne ma to boli jak mi nasilu otvara tu hubu :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´( :´(
nie, v zivote som so zubami nic nemala, ziadny kaz, nic. akurat sa tam citim nesvoja lebo moj zubar so mnou komunikuje a pyta sa ma veci ked mam drzat otvorene usta a sestricka ho musi vzdy upozornit, ze mu nemam ako odpovedat....
Napodobne, nebojim sa, no nechodim tam ani s radostou..ale tak vzhladom na to, ze som si uz vybrala svoje vysnene povolanie - zubarka konkretne..tak co no je to zaujimave no kazdopadne..
ja sa zubára veľmi nebojím.... neviem, asi som si už toľko pretrpela, že už som proti tomu prostrediu imúnna.. väčšie stresy mám z mojej veľmi "milej" obvoďáčky...
Nebojím. Ja sa v podstate uvedomím, že kde som až vtedy, keď mi zasvieti tou lampou do očí... Ale STRAŠNE nerada k nej chodím, lebo vždy tam dlho čakám/e a nakoniec som tam dokopy 10 minút...
Keď mi vyberal zub múdrosti, a najprv som bola samozrejme na RTG tak sa chytil za hlavu a začal lapať po vzduchu.
Potom dllllllho vyberal akú injekciu mi pichnúť, potom štvrť hodinu mi hladkal krk čo mi hladal tepnu, a to už bol spotený, potom mi tú injekciu pomaly pichol a čakali sme... ja pokojne, on každú chvíľu, že ako sa cítim.
A keď zobral dláto a ja som sa spýtala čo mi ide robiť začal koktať, že to musí rozryť či čo lebo koreň mám straaašne veľký a je niekde v tramtárii.
Vyšla som odneho síce ako po upírskych orgiách, ale usmiata... ha... lebo ja naivka som si myslela, že ma to nebude bolieť ani po príchode domov... ako som sa len mýlila
zubára sa moc nebojím, ale je mi nepríjemné keď musím mať ústa otvorené, pretože mám porušený sánkový kĺb tak mi moc nejde otvárať ústa... musí mi to vždy otvárať nasilu a to neznášam :´(
Vždy som sa bála a asi aj vždy budem... Istý čas som tam chodila veľmi často kvôli jednému zubu, tak vtedy som sa normálne prestala báť. Ale už je to opäť v starých koľajach
nebojim sa vobec, za co dakujem mojej skvelej zubarke z detstva, ku ktorej stale chodim velmi zlatucka a ked som bol mensi, vzdy ma nejakou drobnostou potesila a ja som nikdy nemal velke problemy so zubami, takze ma zuby boleli len dva razy v zivote: ked vypadavali a ked som mal strojcek
a s tym strojcekom som chodieval k inemu zubarovi a tam som tiez rad chodil, lebo som tam zabil kopec casu a velmi vela telesnych, ktore tak nemam rad! :-!
no kedže ja tam chodím pol roka každý mesiac dva razy a potom pol roka prestavka tak mám strrach dosť veliký ale odkedy som tam objavila tento zázrak : tak sa tam vždy teším...najmä na to dvojhodinové čakanie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
ale obdivujem ľudí čo to robia, podľa mňa otrasné povolanie možno ešte taký ten zubár čo robí strojčeky deťúrencom bohatých rodičov.
Keď mi vyberal zub múdrosti, a najprv som bola samozrejme na RTG tak sa chytil za hlavu a začal lapať po vzduchu.
Potom dllllllho vyberal akú injekciu mi pichnúť, potom štvrť hodinu mi hladkal krk čo mi hladal tepnu, a to už bol spotený, potom mi tú injekciu pomaly pichol a čakali sme... ja pokojne, on každú chvíľu, že ako sa cítim.
A keď zobral dláto a ja som sa spýtala čo mi ide robiť začal koktať, že to musí rozryť či čo lebo koreň mám straaašne veľký a je niekde v tramtárii.
Vyšla som odneho síce ako po upírskych orgiách, ale usmiata... ha... lebo ja naivka som si myslela, že ma to nebude bolieť ani po príchode domov... ako som sa len mýlila
Len sestrička ašpiruje na titul druhej najneznesiteľnejšej piče, čo poznám.
a s tym strojcekom som chodieval k inemu zubarovi a tam som tiez rad chodil, lebo som tam zabil kopec casu a velmi vela telesnych, ktore tak nemam rad! :-!
tak sa tam vždy teším...najmä na to dvojhodinové čakanie
som mala na mysli babkyne zuby ZAMLADI