Dost blbost podla mna, spovedat sa niekomu . . . aj tak vacsina veriacich to berie ako . . . ved vyspovedam sa, bude mi odpustene a hotovo . . . a ide sa robit zle dalej . . . ved najblizsiu nedelu, ci kedy som tu znova . . . vyspovedam . . . taky zakerny dochodcovia . . . za sociku verni strane, ved davala vyhody do zivota . . . teraz skalopevno veriaci . . . vseci chcu do neba . . . snad na nich kostolna klemba nepadne . . . Sviatok Cyrila a Metoda . . . Devin . . . slavnostna omsa (na ktorej sa prezentuje len elita). . . v prvych radoch politici . . . nechyba ziadna televizia . . .
bola, ked som mala asi deväť. Normálne rozmýšľam, že niekedy celkom vážne (ja!) dojdem na spoveď. Ale neviem, či by bolo zrovna humánne privodiť vyžvanením mojich hriechov (ktoré nie sú zrovna bežné farárovi srdcový kolaps. Aj ked spoved neuznávam vtedy, ked je pokrytecká a človek,ktorý sa vyspovedal, si naivne myslí, že má teraz réservé v nebi, asi by mi padlo dobre všetko zo seba vypustiť von. Ale hovorím, farár by to asi nezvládol, čiže to nejdem riskovať.
@huncutka256 - neznamena, ze ked neveris, tak nie je tvojim Bohom a Stvoriteľom. a inak na sv.spovedi sa spovedas prave jemu a nie kňazovi. ten dostal moc odpúšťať v mene Pána.
nikdy som nebola na normálnej spovedi, tobôž nie na veľkonočnej a ani nepôjdem.... dokonca aj v kostole som bola asi toľkokrát, že by som to na prstoch jednej ruky zrátala (a to ich mám 5 ako každý človek .... a aj to bolo len preto, že som ako 5 - ročná bola na prázdninách u starkej.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
. . . ako vyzera spoved politika?
Dajme tomu, že možno.
Nemas ma tak zvadzat
aspon nech do pondelka mi to vydrzi, prosim ta!
Dobre tak do pondelka ti dam vydychnut ale hned potom si dam bunjee s ocelovym lanom a mozme ist na to
hmmm to znie dobree
Odfotim original pre teba jednu velkuuuu silnatu vec , ale teraz v kludnom stave sa to neda , musi mi natiec viac krvi do ....ruky
rameno?