Ja som asi najbenevolentnejsia partnerka na svete ale asi to zmenim, nemozem niekomu nieco prikazovat ked je on sam slobodna bytost. Ale obcas mi to vadi no... nic s tym nespravim
V bývalom vzťahu to bolo problematické, keď si e riateľka myslela, že si až príliš dobre rozumiem v škole s jednou spolužiačkou.. Ja na to asi nemám povahu. Ale veru.. okorení to spolužitie.
@indelirium pod papucou znamena ak muz(prvy krat v zivote vidim tento vyraz pouzity na zenu, pretoze ten vyraz vysmesne pouzivali muzi na inych muzov) zije vo vztahu s partnerkou ktora mu chce resp. uz aj riadi zivot. Zakazuje mu napriklad chodit s priatelmi von, hovori mu co ma nosit, proste uplne utlaca jeho osobnost.
Nato je aj celkom dobry vtip, ktory tuto situaciu dost dobre vystihuje
Pred nebeskou bránou stoja dva rady mužov. V jednom z nich sú muži, čo boli celý život pod papučou, v druhom tí, ktorí neboli. Rad "podpapučových mužov" je nekonečne dlhý, v tom druhom stojí len jediný chlapík. Príde svätý Peter a pýta sa ho:
- Ako je to možné, že ten druhý rad je taký dlhý a ty tu stojíš sám. Prečo vlastne stojíš v tomto rade?
A chlapík na to:
- Čo ja viem, žena ma sem postavila.
Akýkoľvek človek áno ale ten správny určite nie...ja teda dúfam že si nájdem takéto partnera čo bude vopred spĺňať všetky moje požiadavky (aj také o ktorých neviem že mám) bez toho že by sa mi prispôsobil lebo ja by som určite bola taká papuča keby nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Nato je aj celkom dobry vtip, ktory tuto situaciu dost dobre vystihuje
Pred nebeskou bránou stoja dva rady mužov. V jednom z nich sú muži, čo boli celý život pod papučou, v druhom tí, ktorí neboli. Rad "podpapučových mužov" je nekonečne dlhý, v tom druhom stojí len jediný chlapík. Príde svätý Peter a pýta sa ho:
- Ako je to možné, že ten druhý rad je taký dlhý a ty tu stojíš sám. Prečo vlastne stojíš v tomto rade?
A chlapík na to:
- Čo ja viem, žena ma sem postavila.