@pragnostick viem ako to vyznieva ale v tomto som taký, viac menej zásadový ... proste nieje mi prijemná predstava že ona niekoho podvádza, hnusia sa mi takí ľudia proste
@melancholik Ja tiež, ale zase názor že treba v živote využiť každú príležitosť ma premohol a robil som blbosti. Kámo, ženy sú už raz také, na to si treba zvykať celí život, oni sa radia srdcom t.j. hormónmi
@pragnostick hej to už viem ... mal som pocit že to že sme rovnaké bytosti , muži aj ženy dokazuje že sme schopní aj rovnakých činov ... ale ... mám pocit že som sa mýlil ... kľučové su srdcia a hormóny, to je ten smutný fakt
@pragnostick ale štatisticky musia existovať aj ,,chybné,, verzie žien ktoré nepodvedú , no nie? vždy kde je niečo normálne musí existovať aj nenormalita ... to je zákon odchýlnosti hh
@melancholik V podstate máš pravdu. Ono je to ťažko fatalizovať. V podstate nič nieje isté, neviem neviem, ide o súhru okolností počas vzťahu. Určite sú ľudia ktorí nikdy nepodvedú Ale to neznamená že to nechcú,alebo že nemajú nutkanie.
@pragnostick zasvätím celý život tomu aby som takého človeka našiel ... je normálne že ja nemám ani nutkanie? samozrejme predstavy su predstavy a sem tam ťa napadne niečo čo je ,,neakceptovatelné,, ale za nutkanie by som to nenazval a už vôbec nie za chcenie ... keď mám vzťah, zaujíma ma len partnerka, nič iné ... a dúfam že existuje tiež žena s takýmito hodnotami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
proste že ten druhý človek podvádzal niekoho s vami, čiže on mal vzťah, vy nie. teda vlastne kľudne aj vy. whatevs.
ešteže som narobila toľko chujovín že viem o čo ide ale zase ono aj to je možnosť, niekoho dať tajne kým spí.
Mal som možnosť, to dievča sa mi aj páčilo, ale proste nie.
Toto sa nerobí...