50 euro sme platili len za kurz na ktory som sla 3x a poslala vsetkych dopice aj s vencekom oni potom este doplacali na to jedlo a taketo picoviny o____O
Ja som chodila na tú tanečnú spojenú s venčekom, na slávnosti som nebola, neviem, či nie jediná od nás, ale akože, fakt som necítila, že by som o niečo prišla, všetci to opisovali tak vlažne a dodnes sa k tomu nijak nevracajú, žiadne spomienky, historky, nič, akoby ten večer ani nebol
bola som, bolo to celkom fajn, ale DJ bol dosť nahovno, takže to potom aj tak skončilo, že po tom oficiálnom programe púšťal také songy, že sme normálne zostali stáť a nevedeli sme ako na to máme tancovať .. takže asi tak
no.. u mňa to bolo úplne inak.. v dedine sa organizovali tanečné kurzy - tak pre takého začiatočníka to fakt nie je zlé a za 4-5 mesačný kurz som platila tak 10- 15 eur...
avšak, keď som mala stužkovú, tak na trápny úvodný tanec sme mali takého jedného baletného kkta, ktorý nás učil neskutočne trápnu polonézu (prvýkrát v živote som nadávala jak pohan pri tom hrozne nudnom a nezáživnom tanci!) a za tú to Pako bralo 6 eur na hlavu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ale neviem či by som chcel aby sa na mňa rodičia kukali ako trsám, to by bolo rečí
takže sa rozhodni podľa toho aký máš pud sebazáchovy
avšak, keď som mala stužkovú, tak na trápny úvodný tanec sme mali takého jedného baletného kkta, ktorý nás učil neskutočne trápnu polonézu (prvýkrát v živote som nadávala jak pohan pri tom hrozne nudnom a nezáživnom tanci!) a za tú to Pako bralo 6 eur na hlavu.