Zdravím. Už to bude druhý týždeň, čo ma strašne bolí noha. Bola som s tým u ortopéda, ten mi povedal, že mám niečo s chrupavkami - ale konkrétny nebol - avšak predpísal mi nejaké prášky a poslal ma na rehabilitáciu. No ja mám pocit, že sa tá bolesť zhoršu
@paulomimoi nie, 2x nie, pretože ešte som bola len v stredu s tým, a od stredy sa to zhoršilo, prešlo to až cez celé lýtko do prstov.. tak neviem.. lieky beriem ešte len 2. deň, lebo sa museli objednávať.. ale i tak mi to proste nesedí.. doteraz som nikdy taký problém nemala a zrazu z ničoho nič..
@shaunee tak tam zajtra zajdi zase, radsej viac krat aj keby nadarmo ako dufat ze to same prejde a pritom sa to zhorsi.. aj ked mne vacsina takychto problemov prejde pocase bez toho aby som s tym isla za doktorom no
@paulomimoi tak ako, mne by tá bolesť nevadila, ale mám tréningy a je to dosť obmedzujúce, keď ledva môžem chodiť.. mám vraj počkať mesiac a ak to neprejde, tak ma pošlú na vyšetrenia - zubný lekár, krčný a gynekológ.. tak neviem ako to súvisí s kolenami..
@shaunee tak si daj prestvku od treningov, skus doma nejake cvicenie pri ktorom nebudes umierat treba miesto toho zatial, mozno tomu nepomaha ani ked to pretazujes, a to vymyslanie s doktormi vazne nechapem, spytaj sa ich normalne ze preco tam, necakala by som mesiac a lozila by som im tam aj kazdy den keby je to na nevydrzanie, neviem preco ale som celkom zvedava ako dopadnes, fakt dufam ze dobre
@paulomimoi no, veď toto.. lenže proste, tréningy som obmedzila tak veľmi ako sa dá.. ale nemôžem ich proste vynechávať.. ono noha bolí normálne i pri chôdzi, to by som musela byť celé dni doma, aby sa nepreťažovala.. lebo nemôžem ísť dole schodmi..
Ďakujem. Sama som zvedavá, ako to dopadne, v štvrtok idem ohľadom rehabilitácie, tak som zvedavá, čo mi povedia, pretože toto je fakt na zaplakanie, lekárstvo slovenské..
Ja mam tiež dodzigané chrupavky, ale tú bolesť až k malíčku nie..ja skor len tie kolená, tak ti asi neporadím. Ale určite to nepreťažuj, ak nemusíš a choď za ním ešte raz, ti musí konkrétne povedať, čo to tam máš vlastne.
@rhcp budem tam musieť ísť znova, pretože nielen že mi nič konkrétne nepovedal, ale trvá to už 3. týždeň a bolesť vôbec nepoľavila - dokonca ani s tými práškami, čo beriem.
@shaunee choď prípadne zmeň doktora..mne to už trvá asi roky, pomaly si na to zvykám a mne tiež tabletky nepomáhajú, všetko je naprd, ja už to asi vidím na operáciu, no :/
@rhcp mne sa už trocha polepšilo, ale ešte to nie je 100%, horšie to je s tou rukou, na to mi nič nedal, tak ho nechápem :/ .. na operáciu? až také to máš zlé? neskúšala si iných lekárov?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Ďakujem. Sama som zvedavá, ako to dopadne, v štvrtok idem ohľadom rehabilitácie, tak som zvedavá, čo mi povedia, pretože toto je fakt na zaplakanie, lekárstvo slovenské..