@delpurr vieš nechcem ísť k zubárovi ked to nie je nič vážne.. lebo hnis tam pravdepodobne nemám ani nič.. len niečo účinné proti bolesti či nepoznáte...
@agrilka nuz vazne... to ty veru nevies, ci to vazne je, alebo nieje holt, skus nejake zubne pasty alebo aj vody, ktore su proti paradontoze a bolesti dasien, nic viac ti ja osobne poradit neviem, ale ak by problem pretrvaval, rozhodne by som toho zubara navstivil
Možno máš afty. Vyskúšaj konopný olejček z lekárne. Predávajú aj malé balenie okolo 2 eur a je to zázrak namoč si doň vatovú tyčinku a jemne pritlač na bolestivé miesto (potom však chvíľu nejedz ani nepi). Okrem toho, že upokojuje zápal a utišuje bolesť v ústach, má dezinfekčné účinky a po zriedení s vodou ho môžeš používať ako ústnu vodu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Aj ti krvácajú?
a ak to neprejde tak zubarka
môj krsný ideš na to...
ved ked neprestane hej..
Btw mozno sa ti tam spravil len nejaky mensi zapal, mne sa take robia okolo osmicky a za par dni to prejde.