Ahoj ľudia, potreboval by som poradiť nejaké tabletky proti bolesti hlavy prípadne aj hrdla.. píšte aj skúsenosti s jednotlivými liekmi, potrebujem žeby to zabralo čo najskôr Diky za vaše odpovede
raz som počul, že na bolesť hlavy je dobrý vitamín C, vo forme, ktorá sa rýchlo vstrebe do krvi (pomaranč, citrón). Možno je to len placebo alebo mýtus, ale u mňa to viac-menej funguje.
Bolest hlavy je casto podcenovana, a kazdy si hned len supne tabletku a je "v pohode", casto je bolest hlavy priznakom niecoho ineho, netreba ju podcenovat, najlepsie je ako pise @lauranoves prist na pricinu (nehovorim ze s nou hned treba behat k lekarovi).
a to teraz akoze pojdes vykradnut lekaren ? no dobre tak ja si davam acylpirin najcastejsie alebo paralen , ibalgin no ale sak mas plno liekov na vyber ... no acylpirin je bezkonkurencne najlacnejsi ... a na hrdlo neviem nejake tablety cmulacie alebo tie sacky do vody
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
(Alebo si uvarím poriadneho ľubovníkového čaju).
A občas stačí len vyvetrať a napiť sa vody.
Bolest hlavy je casto podcenovana, a kazdy si hned len supne tabletku a je "v pohode", casto je bolest hlavy priznakom niecoho ineho, netreba ju podcenovat, najlepsie je ako pise @lauranoves prist na pricinu (nehovorim ze s nou hned treba behat k lekarovi).
» translate.google.sk/?hl=sk&tab=wT#e...
A k téme, aha, to s hrdlom som si nevšimla
O hrdle tam písané nič nie je (myslím) ale pomôže.
2. najucinnejsi liek (a jeden z najsilnejsich) je urcite Panadol Ultra Rapid