mam mensi problem....boli ma hlava ale nie je to obycajna migrena...ked sa nehybem nic necitim vsetko je ok...ale ked sa postavim a chodim tak to zacina neprijemne boliet..boli to v rytme chodenia..prodte ked sa mi hlava trosku rychlejsie pohne zaboli to.
pi vela vodi a vydrz to , ono to prejde . hlavne si nedavaj ziadne tabletky , lebo potom telo ich bude chciet viac ... viem ze to znie drsne ale je to najlepsie pre teba ja som tiez maval bolesti hlavy kadejake typi a voda a strpenie bolo najucinejsie .. potom to prechadzalo a uz asi viac ako 3 roky som nemal bolest hlavy
hej tiez nejsom zastanca hned s kazdym problemom si supnut nejaku tabletku potom si telo zvykne na prijem protilatok z vonku a prestane vyrabat vlastne
pitny rezim je dolezity aj ked to nevyzera, ze to priamo suvisi...
a inak ja som mal neskutocne bolesti, kvoli vyplni zuba, ktoru mi robil zubar pred asi dvoma rokmi.. zuvanim sa mi nejako divne vybrusila a pri spanku mam vraj strasne krcovito zatnute zuby... cele toto mi behom tych dvoch rokov stale tlacilo na zuby, az sa zacali ozyvat nervy v zuboch a bolesti hlavy.. ale take, ze mi tiekli slzy a nemohol som ani oko otvorit, nie sa este pohnut...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a inak ja som mal neskutocne bolesti, kvoli vyplni zuba, ktoru mi robil zubar pred asi dvoma rokmi.. zuvanim sa mi nejako divne vybrusila a pri spanku mam vraj strasne krcovito zatnute zuby... cele toto mi behom tych dvoch rokov stale tlacilo na zuby, az sa zacali ozyvat nervy v zuboch a bolesti hlavy.. ale take, ze mi tiekli slzy a nemohol som ani oko otvorit, nie sa este pohnut...