nechápem jak tu všetci jebete hneď z fleku nejaké lieky a pičoviny, keď hrdlo sa dá krásne vyliečiť aj prírodnými prostriedkami.. O.o ide to s ľudstvom dolu vodou tuším
slaná voda mne osobne nepomáhala....na fakt že bolesť bolesť hrdla jedine strepsils cukríky....chutia hnusne, ale pomôžu....no len na chvílu ale inak si zvyknem spraviť aj také, že med+olivový olej+šťava z citróna, cca 1:1:1 a tak po lyžičke papať.....to pomôže aj na kašel
mne osobne zubna pasta do krku , pripadne ked cititm,ze budem mat horucku ,tak sprcha s trochu chladnou vodou...radsej sa ani nepriznavam,co za odbor studujem, ale tak ked mi to pomoze, tak nie je co riesit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ale neviem, ci to pomaha
pripadne pozut a vyplut zopar klincekov (to je taky okamzity efekt nvm ci to ale realne nieco lieci)
Vzdy ked som mal cele hrdlo cervene, spuchnute a bolave, striekal som orofar a po tyzdni-tyzdni a pol to preslo.
a mne zvykol pomáhať aj zázvorový koreň, ktorý zaleješ vodou,varíš asi 20-25min , precedíš a dáš do toho med.