daj si dve veľké lyžičky medu a vykvapkaj polovicu citróna do toho .. keby to bolo moc kyselé tak pridaj med a daj to zohriať a potom to s malou lyžičkou papaj každých čo ja viem 15 minút alebo ako sa budeš cítiť a stále to zohrievaj a potom večer sa napar nad slanou vonou (ak nevieš čo je to napariť vysvetlím dodatočne a na druhý deň si fit ! teda aspoň ja som
Na bolesť hrdla najradšej orofar, lebo okrem látky proti mikroorganizmom má aj lidokaín t.j. bolesti odstráni.
Moja mama stále hovorí že mám vyplazovať jazyk vraj to vyčítala v nejakej knihe o joge... ja som to však nikdy neskúšal a neviem či to funguje alebo len keci
Ja som zástancom kloktania slanou vodou, šalviovým čajom alebo ešte to, čo napísala @ridiculousnotion. A keď nebdue pomáhať, až potom tie všelijaké lieky.
mávam často bolesti hrdla a veľmi sa mi osvedčil šalviový čaj - kupujem ho normálne v potravinách, pridám dve lyžice medu, šťavu z polovice citróna - ráno na boľavé hrdlo ideálne, o pol hodinku už necítim skoro nič... a inak strepsils alebo anticol ešte používam, ale keď nemám, spolieham sa na čajíčky
a ešte taký môj "recept" ale pekne nechutný - mne pomáha aj keď si loknem trošku octu - ale to už v krajnom prípade keď fakt neviem, čo so sebou
ak ťa ale bolieva hrdlo často, choď za ORL lekárom - zbytočne sa budeš doma trápiť, on ti presne odporučí liečbu
Mne vždy na 100 percent pomáhajú také tie propolisové kvapky,dostať bežne na trhoviskách,alebo u včelárov.Vždy mi to zaberie.Môže sa to piť cca 20 kvapiek do čaju,alebo len kloktať,lebo je to dosť alkoholové a ten nakoľko som mladistvá moc nemusím...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
alebo iné presolené jedlo, keď sa Ti to ,,dostane do krvi" vypáli bacily
alebo Tantum verde/lemon
Moja mama stále hovorí že mám vyplazovať jazyk vraj to vyčítala v nejakej knihe o joge... ja som to však nikdy neskúšal a neviem či to funguje alebo len keci
a ešte taký môj "recept" ale pekne nechutný - mne pomáha aj keď si loknem trošku octu - ale to už v krajnom prípade keď fakt neviem, čo so sebou
ak ťa ale bolieva hrdlo často, choď za ORL lekárom - zbytočne sa budeš doma trápiť, on ti presne odporučí liečbu
nič iné nezaberá