fuj.... teda... spomenula som si na jeden veľmi nechutný futbalový moment (ja viem, prečo ten šport neznášam)... ujo tiež kopol, nožka sa mu ohla v kolene, ale opačným smerom, ako je prirodzené... to bolo fakt nechutné...
Kostihojovy gel je na nic... Mas natiahnutu alebo natrhnutu slachu... Ale kedze asi chodis a boli to len pri istom pohybe, bude iba natiahnuta. Chod do lekarne a kup si gel (INDOBENE a Alpu) A potri si to alpou a hned na to in dobene, alkohol dobre vstrebe ten gel a je to najsilnejsie nesteroidne antiflogistikum volneho predaja. Je dostat aj v spreji INDOMETACIN. Tym padom nemusis kupivat alpu, ale spray je drahsi... Dva az tri krat do tyzdna natriet postihnutu cast, maximalne tyzden, potom cca 5 dni pauzu. V lekarní ho ponukam vela a ludia sa mi stastni vracaju...
narušil si si nerv... aspoň myslím a to by sa teoreticky malo dať do poriadku samé... napadlo ma to na základe toho, že keď skúšajú pri preventívnej prehliadke (tak dôkladnú prehliadku som ešte nezažila) tvoje reflexy, klepnú ti takým kladivkom "pod koleno" a ako si už spomínal, vystrie sa...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
takže myslím, že budeš ok