chcem sa spýtať či sa už stretol niekto s týmto problémom a ako by som ho mal riešiť...ide o to, že ked cvičím, tak ma boli zadná časť ruky, smerom od lakťa dole, takmer až po zápästie (na oboch rukách)...hlavne ked cvičím biceps s veľkou tyčkou, alebo na
ja som jeden cas citil taku bolest predlakti pri drzani na bajku. pri rychlom zrychleni som vzdy zovrel rajdy a to sa casto opakovalo..tiez nejaky cas to chcelo, ale bolest presla, ruky si zvykli...
mozno ti pomoze znizit vahu, alebo zmenit poradie cvikov
Doktor ti povie najlepsie. Moze to byt pretazenim, pokial cvicis bez dostatocneho casu na regeneraciu, ale mozes mat napriklad aj slabe slachy pripadne nieco uplne ine.
Mal som nieco podobne, teraz uz si presne nespominam ci presne to , alebo len zapastie, ale viem, ze som mal problemy prave pri francuzskych tlakoch. Akurat, ja som mal problem iba s jednou rukou. Trvalo to par mesiacov, neviem co to bolo, moze ist o pretazenie. Tie cviky pri ktorych pocitujes bolest vynechaj uplne, lebo sa ti to moze este zhorsit. Daj tomu pokoj a malo by sa ti to dat dokopy.
Teda v pripade, ze predtym ta to nebolelo a teraz boli. Ak ta to boli od zaciatku cvicenia, mozno mas len slabe predlaktove svalstvo a casom sa posilni a nebude to uz boliet.
Ak chces cvicit napr. bicepsovy zdvih s velkou cinkou nadalej, tak ked ju chytas podhmatom skus palec taktiez dat spolu s prstami podhmatom, to by malo obmedzit zapajanie predlaktia, daj vediet ci pomohlo
jj, ja som mal tiež s tým problém pri bicepsovom zdvihu, proste tvoje predlaktia nie sú zvyknuté na takú záťaž, takže časom to prejde, ak je to dosť silná bolesť a nechceš prestať, tak by som skúsil zmenšiť váhu alebo choď iba jednoručky ...
@6 toto a mas to preto, lebo rovny uchop neni tak prirodzeny pri bicepsovom pohybe a sa viac zatazuje len urcita cast a potom sa tam zrobi zapal a cim viac cez to ides tym silnejsi bude. Toto postihlo asi kazdeho ked zacinal cvicit. Proste vyhod tie cviky na nejaky cas, cvic jednorucky, kladky, eztky...
Ďakujem všetkým chlapci @method dám vedieť neboj...dnes mám biceps tak uvidím.... @chejso môže byť lebo teraz som začal dávať na Ztkovej 17,5 na jednej aj na druhej strane + tyčka a to som niekedy nedával také váhy...asi to poriešim jednoručkami @bress dík krásne vynechám to...aspoň 2-3 týždne alebo aj viac ?
jak budes citit aj tak to nie je nejak podstatne, kedze cvikov dalsich je dost a podla mna to vobec neni nejake zasadne. Ja som franczuske tlaky necvicil mozno pol roka a biceps s rovnou idem tak raz a mesiac mozno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
a vážne však skoč za doktorom
mozno ti pomoze znizit vahu, alebo zmenit poradie cvikov
Teda v pripade, ze predtym ta to nebolelo a teraz boli. Ak ta to boli od zaciatku cvicenia, mozno mas len slabe predlaktove svalstvo a casom sa posilni a nebude to uz boliet.
Ak chces cvicit napr. bicepsovy zdvih s velkou cinkou nadalej, tak ked ju chytas podhmatom skus palec taktiez dat spolu s prstami podhmatom, to by malo obmedzit zapajanie predlaktia, daj vediet ci pomohlo