spolubývajúca ma predchvíľou zobudila s plačom, že ju bolia predlaktia, resp. svalstvo na predlaktiach...dala som jej tabletku od bolesti a studený obklad, no neviem, čo môžem ešte spraviť, nejako to zmierniť...?
Skús jej to namasírovať ako nemyslím žiadnu nejakú olejovú masáž ale len tak rozmasirovať to svalstvo alebo čo.. mňa niekedy tak bolia lýtka a keď si ich dlhšie masirujem tak to väčšinou pomôže no.. možno to pomôže aj jej neviem no :/
Ej veru, predlaktie a svalovica je myslim to najhorsie co clovek moze zazit, lebo zatial co inde je svalovka len tak neprijemne dotierava, toto boli ako fas.
Ten panadol zabera, nech si ho kludne da i ked sa prebudi, ale jeden by mal stacit. Ak ju to stale boli, nech skusi spat so skrcenymi laktami, aby jej tam neprudila krv, nieco ako poloha na faraona s prekrizenymi rukami
Ja ako kajakarka som to zazivala bezne, nezabudnem ako sme raz kvoli tomu na splave preplakali celu noc, asi traja a jeden z nas bol statny 45 rocny chlapisko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
dakujem, velmi
uz to trochu preslo
dik za pomoc...
Ten panadol zabera, nech si ho kludne da i ked sa prebudi, ale jeden by mal stacit. Ak ju to stale boli, nech skusi spat so skrcenymi laktami, aby jej tam neprudila krv, nieco ako poloha na faraona s prekrizenymi rukami
Ja ako kajakarka som to zazivala bezne, nezabudnem ako sme raz kvoli tomu na splave preplakali celu noc, asi traja a jeden z nas bol statny 45 rocny chlapisko