Ľudia,som zúfalá. Asi pred mesiacom som dostala zápal mandlí a hneď nato ma začala bolieť celá sánka. Myslela som si,že ide o prievan or something like that, no neskôr sa mi bolesť ustálila na dva horné zuby. Šla som s tým k zubárke.. obidva zuby som mala
pravdepodobne ti ho bude trepanovať a ten nerv ti umŕtvi..pokiaľ máš aj viditeľný opuch z vlastnej skúsenosti ti proti bolesti odporučim priložiť na boľavé miesto postrúhaný čerstvý cesnak...pridrž ho tam čo možno najdlhšie (bolesť to bude fakt neskutočná) 30 - 40 sekúnd stačí.. od bolesti budeš na veľa hodín pokoj... pri tom zápale som mal opuchnuté hlavne ďasná a ani spať som nemohol... toto jediné mi pomáhalo a to som skúšal aj studené obklady, šalviu, novalgin a iné lieky od bolesti
@silviaaa@jurito a ako prebieha liečba pri zápale zuba? @mosleyrn8 ďakujem za radu .. ale nemám pocit,že mám opuchnuté ďasná,len ich mám okolo zadných zubov trošku červenejšej farby
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
ver juritovi, ten ma s tym bohate skusenosti.
@mosleyrn8 ďakujem za radu .. ale nemám pocit,že mám opuchnuté ďasná,len ich mám okolo zadných zubov trošku červenejšej farby