Ahojte, už asi dva týždne ma dosť bolí v spodnej časti brucha. Vždy keď hocijako zmením polohu (napr. sa postavím) tak ma to veľmi začne pichať a stále to bolí. Je to nachladnutie alebo čo? Môžu to byť nejaké menštruačné bolesti? (menzes mám aj tak že raz
okamžite (v pondelok) choď k lekárke (musí tam mať za seba náhradu), toto moc nie je sranda, mala som podobné problémy (podobné v zmysle, že šak všetko ok, pôjdem o týždeň/o dva/o tri/a šak aj tak mi nič nezistia, nikam nejdem .. a teda mohlo to skončiť všelijako )
btw. @hermes ak je dr. na dovolenke musí mať záskok. Tak sa neboj a zájdi za ňou... a ani gynekologička ti z nosa neodhryzne v tvojom veku som tiež pomaličky ale isto chodila na gyndu kvôli cyste... nerieš to doma, jednoznačne zájdi za doktorkou
@hermes a je to ostrá alebo skor tupá bolesť, a velká alebo skor mierna- zhorsuje sa to? doktorka ma dovolenku ale niekto ju musí zastupovat- tak brnkni do ambulancie,mozno tam ostala sestricka, alebo tam chod a mali by tam vyvesene kto ju zastupuje. moze to byt vselico ale to sono u gynekologa by urcite pomohlo.ale bodlo by aj vysetrenie vseobecneho.nemusi to byt len gynekologicke
@antifunebracka do nejakého 15. roku života, alebo 3 roky po začatí menštruácie je normálne, že je nepravidelná... a ona má jedenásť, čo znamená, že ju aj tak dostala skoro...
@hermes nemoze to byt slepak? mna to tiez bolievalo pri zmene polohy a ked sa to dalo dokopy s mnstruacnymi bolestami cele dni som sa zvyjala na posteli. nepodcen to a chod k tej lekarke.
diky všetkým tak teda idem v pondelok ku lekárke ktorá zastupuje....
Uvidím čo povie
@keylie je to skôr niečo ako pichanie alebo tak a bolí to asi ako pri krámoch tak neviem či to s nimi nesúvisí viac ako som si myslela. A už dva týždne je to rovnaká bolesť. A stále ma to pichá nejak tak v strede. No tak lekárka dúfam poradí.
@hermes tak bude naozaj asi nieco gynekologické. mala som podobný problém minule, sla som pre istotu na sono ku gynekologicke. nastatsie vsetko bolo v pohode. ale porad sa teda s doktorkou a uvidis, ale sono u gyn neni nic hrozne, lebo na normálne by si musela cakat aj 2 mesiace.
kokos ja som mala presne to isté po chorobe ma začalo strašne pichať v bruchu hlavne keď som sa hýbala tak som len tak lehávala na posteli dosť dlho po niakom čase to prešlo a potom som to mala zase na inom mieste nešla som s tým nikde a je to teraz v poriadku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Uvidím čo povie
@keylie je to skôr niečo ako pichanie alebo tak a bolí to asi ako pri krámoch tak neviem či to s nimi nesúvisí viac ako som si myslela. A už dva týždne je to rovnaká bolesť. A stále ma to pichá nejak tak v strede. No tak lekárka dúfam poradí.