Nevyhovuje mi pri možnosti"Nie"dodatok"musí má prijať takú aká som". U mňa musí"prijať"omnoho vážnejšie veci ako fajčenie si myslím...
No a odpoveď na otázku. Nie, neprestala by som fajčiť kvôli partnerovi. Neprestala som doteraz(aj keď partneri boli nefajčiari) takže si myslím že by som neprestala ani kvôli ďalšiemu.
moja priateľka prestala fajčiť a určite nie kvôli mne, ja som jej nič také nekázal, prestala kvôli sebe.. mala u mňa vzor, kedže ja sám som prestal s fajčením.. alkohol pijeme, 5 fľašiek za mesiac dame
@tomias To je pekne, ja som tiez pri priatelke nefajcil 3 roky. Ked odisla, aj som zase zacal. Tiez jej nikdy nevadilo ze fajcim, ale mne samemu to vadilo pri nej.
nie. z princípu proste nie. pijem a fajcim uz teraz len dost malo, cize by mi to nejako nechybalo, ale nesuhlasila by som. nie je mi prijemne ze by ma partner takto menil a neakceptoval. mne vadi vselico ale tiez si neviem predstavit, ze by som vyslovene po nom pozadovala zmenu kvoli tomu ze mi daco vadi.
no a ano, ma to hlbsi vyznam. ak by to po mne partner pozadoval, tak je to zjavne clovek, ktoremu velmi vadi fajcenie/pitie aj v mesich davkach a to je zjavne trochu iny typ cloveka s inym nastavenim ako som ja.
Nevidím dôvod,prečo by som sa mal vzdať alkoholu,kedže pijem v podstate len tak "na chuť", nie aby som sa opil, stačí mi pohár vína alebo dva poldecáky. Môže sa stať,že ak má niekto rodiča alkoholika, a zažije kvôli tomu v detstve nejaké zlé veci,tak môže mať traumu, lenže ak má ten človek kvôli tomu taký odpor k alkoholu,že nielenže on sám vôbec nepije,ale vadí mu ak si niekto v jeho blízkosti dá čo i len jedno poldeci, tak to je asi prípad pre psychologa, a väčší zmysel má zrejme podstúpiť nejakú terapiu,než aby jej partner prestal úplne piť,ked s alkoholom nemá problémy.
Cigariet hypoteticky ano, ale alkoholu nie. A nie preto, ze tak rada pijem, ale fajcim n-krat denne a urcite si tym robim vacsie skody nez pitim. A neviem si predstavit dostatocne validny dovod of partnera, preco by som ja nemohla pit alkohol, pokial to nerobim chorobne.
napriklad viem, ze frajer z duse nenavidi fajciarov. som si obcas kedysi zapalila (z pravidelneho fajciara na prilezitostneho), ale uz to proste nerobim. alkoholu.. neviem. sama nepijem, ak si dame alkohol, tak spolu, resp. aj s inymi ludmi. samej alebo s abstinentom by mi mozno az tak nechybal, ale tazko povedat, ked nikdy nie som dlhsie ako mesiac bez aspon cideru
Ak by priateľovi zrazu preplo a chcel by sa vzdať cigariet a alkoholu či už navždy, alebo na určité časové obdobie, tak ho v tom podporím a pôjdem s ním do toho.
nefajčím,pijem prílšžitostne ale určite nie.. prečo by som to robil. keď ma nechce takého aký som tak nech hladá inde.. a určite by som to ani ja nevyžadoval od partnerky aby z niečím prestávala.. omg!
Partner nema co zakazovat hihi. To nikdy nefunguje. Ked je to odtial potial nie ze 40 cig denne a kazdy den pijatika.... Keb niekomu vadilo ze si obcas zapalim a dam vino asi by som s nim nechcela byt. Je rozfiel sa z partnerom porozpravat a povedat si ze hej trpsku to prehanas ( v tom som bola) ako nieco zakazat. Tak to nefunguje
uz teraz pijem ovela menej ako kedysi kvoli frajerke.
a iba pivo.
nic mi nepovedala, to sam od seba...
prave ja som taky typ cloveka, ktoremu ked nieco zakazes, tak on to prave just bude robit/robit este viac... a ona isto nie je ten typ cloveka ktorej by to vadilo, aj ked som tuhy fajciar a aj s tym pomalicky prestavam, ale fakt, ze pomaly
@antifunebracka mala som a budem mat podla mna ak niekto vyzaduje od partnera taketo veci (a uz ked sa davaju dokopy vie aky je), tak je chuj. A to fajciarov neznasam, ale tak proste s takym clovekom nechodim a nepozadujem veci. Samozrejme, dokym to napr. clovek fakt neprehana, alkolizmus je o inom ako "nemozes si dat pivo, lebo mi to vadi a som kkt". A este to obhajovať laskou. Manipulativne. Taki ludia si nezasluzia partnerov
Keby som bola mladšia povedala by som ano, ale jak som staršia pochopila som, že nie. Partneri sa musia prijať takí, ako sú, ak im navzájom na sebe niečo nevyhovuje, asi spolu nemajú byť. (Ak samozrejme nehovoríme o alkoholizme)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
No a odpoveď na otázku. Nie, neprestala by som fajčiť kvôli partnerovi. Neprestala som doteraz(aj keď partneri boli nefajčiari) takže si myslím že by som neprestala ani kvôli ďalšiemu.
No a este tak by som to povedal ze obmedzit by som to vedel urcite ale uplne skoncit nie
Takže
a iba pivo.
nic mi nepovedala, to sam od seba...
prave ja som taky typ cloveka, ktoremu ked nieco zakazes, tak on to prave just bude robit/robit este viac... a ona isto nie je ten typ cloveka ktorej by to vadilo, aj ked som tuhy fajciar a aj s tym pomalicky prestavam, ale fakt, ze pomaly