Včera na tréningu ma kopol spoluhrač s kolenom do kolena. Bolí ma to a o 4 dni ideme na turnaj, myslíte že to do vtedy prestane ? vlastne sa chcem opýtať či s tým kolenom mám hýbať ( nemyslím napríklad beh ale len take pochodovanie po byte) alebo ho necha
urcite ked to mas nieco vaznejsie nepomoze ani klud ani pochodovanie ked chces byt sportovec aj nadalej tak taketo veci nepodcenuj neni to fakt sranda co tam po turnaji bude ich este milion chod k lekarovi
Dobre ti poradil @jurino555 , určite k lekárovi, to je jedno, či športuješ rekreačne alebo profesionálne alebo poloprofesionálne či ako sa tomu nadáva, padaj za lekárom.
ale neideme len na taký obyčajný turnaj ale taky dosť "veľky" v Prahe , na ktory sa veľmi tešim, takže momentalne take slova ako "bude ich este milion" prave neplatia
@patofbc bol som v takych situaciach ako si ty mozno este v horsich, ale neisel som hrat vzdy som sa trenera spytal ci mozem ist aspon snimy aj to bol zazitok a kopa srandy, nwm ale ked to podcenis si uz mozno dlho nezahras
ved samozrejme uvidim ake to bude ale pojdem tam tak ci tak, zaplatené to už mám .....uvidim ako sa to vyvinie, až take strašne to podľa mna nieje žeby to bolo niečo hrozne len sa bojim že fakt hrať nebudem môcť :/
@patofbc tak ale to znie ako by ti slo len o seba napriklad hras pre tym nie pre seba a ked chcete byt uspesny nie je boh vie co ked nemozes byt 100percentny ?
@patofbc ale ved ja nevravim cely tym ale ako mozes pomoct tymu ked budes hrat na 50 percent nikdy zraneny nebudes hrat ani len na 90 percent a ja viem o com hovorim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ale neideme len na taký obyčajný turnaj ale taky dosť "veľky" v Prahe , na ktory sa veľmi tešim, takže momentalne take slova ako "bude ich este milion" prave neplatia
@patofbc urcite najvhodnejsie bude ist k doktorovi, ale ako prva pomoc, hlavne ked ho mas spuchnute tak lad, aby odpuchlo
@jurino555 nepochopil si ma, ja hovorim e tam neide cely tym, to znamena že by nema kto zamna hrať