A keď som bola dieťa je dosť možné, že si už aj niečo nepamätám.
Inak najlepšie bolo jednoznačne na kožnom teda...keď aspoň z úst mi zišli chrasty natoľko, že som ich mohla aj otvárať úplne také super spomienky mám na to To som mala asi 13 rokov
@azizi to verím, že sú krásne spomienky ja som vystriedal už 3 nemocnice, tiež aj slepák aj všeličo iné, ako 15 mesačný som bol kvôli uzlinám, raz som bol dokonca od 26.12 aj cez silvestra a to hlavne preto lebo primár bol pako.
@etelnair ale nevolo to viac ako 10 krat :d to som dala len tak Bola som asi 5 krat najprv koli sebapoškodzovaniu a pokus o samovraždu a potom koli neovladatelnosti...domysli si asi ako skončil ten ktorý mi povedal niečo nepekné...
hospitalizovaný tak, že som ležala v nemocnici nie, ale inak boli také časy, kedy som mala byť, a nebola som... a potom časy, keď som nemala byť, a bola som... v prvej možnosti šlo o najťažší úraz, čo som vyfasla na čerstvú jedenástku, ťažká popálenina, dva mesiace nechôdze, vzrušenie z predstavy, že skončím na vozíčku: prešli dva dni od hrozného dňa, kým som šla do nemocnice a tam som prvý a azda posledný raz v živote mala oči dokorán a ústa otvorené bez falše... taký megapľuzgier som v živote ešte nevidela u nikoho a najhoršie bolo byť pri plnom vedomí, áno, to je moja noha, je to na mojej nohe... potom som skúšala pár mesiacov, koľko vydržím s bolesťami chrbtice, myslím, že naozaj je to najhoršia bolesť, horšia než zuby a čo ja viem, čo ešte, kríže nie sú už žiadna sranda... v druhej možnosti zväčša to bol "cirkus" s obsitpáciami resp. žalúdočnými a črevnými trampotami
1krat vyberali mi nosne mandle,2-8mi krat problem s bedrovym klbom, potom 9krat krcne mandle, 10 krat vymena klbu, 11.12.13 problemy po operacii fu, fakt ty kokos nejako vela som bol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Pôrodnica sa neráta ani keď ste sa tam narodili alebo v prípade žien
ak ste tam rodili.
2. Slepé črevo
3. Kožné problémy
4. Otrava jedlom v tábore
5. Klostrídiová infekcia
6. Znovu klostrídiová infekcia
A keď som bola dieťa je dosť možné, že si už aj niečo nepamätám.
Inak najlepšie bolo jednoznačne na kožnom teda...keď aspoň z úst mi zišli chrasty natoľko, že som ich mohla aj otvárať úplne také super spomienky mám na to To som mala asi 13 rokov
a k téme, nie nikdy mi nič také nebolo