Potrebujem radu. Totizto posledny tyzden mi fakt neni dobre od nedele ma bolela hlava a od stredy odpadavam zvraciam a mam totalne suchoty ako v sobotne rano v stredu som bola darovat plazmu a aj ked som pila dost neviem mam pocit ze som dehydrovana to
@n0win0u ale ja sa nepytam ci som dehydrovana, ja viem ze som a pijem lenze skoro vsetku vodu vypotim a vyvraciam, vsak by som sa nezosusila az na uplnu susienku len som chcela vediet kolko by som musela kvoli tomu zostat v nemocnici lebo teraz sa mi to fakt nehodi skusky a tak.. ale tusim mi je uz aj lepsie takze nakoniec ani nepojdem
dvakrát som bola v nemocnici kvôli dehydratácii asi týždeň...lenže ja som mala obe prípady kvôli chorobám takže to je trocha iné. ináč z dehydratácie ma dostali za deň asi, celý čas som bola na infúzke.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
darovanie plazmy moze zoslabit organizmus a imunitu, tak proste si daj v darovani pauzu a gg
to je ako pytat sa ludi, ze nooo 3dni som nespal ale asi som unaveny, co s tym ? O_o
@11