Mal ju už niekto z vás? Ak áno, čo všetko obnášala vaša liečba a kedy ste na to prišli? - jasné, ten blbý červený hnusný bolestivý a svrabľavý fľak sa vám objavil, ale hneď ste si mysleli, že to je niečo vážnejšie?
Mne sa taký podobný fľak objavil, ale zatiaľ nestresujem- kým sa poriadne nezväčší tak ma tam stále mohlo niečo len poštípať. Navyše, v prvotných štádiach sa to dá liečiť tuším antibiotikami
@demonicbass mňa raz poštípala mucha a dostala som z toho boreliózu, museli mi odrezať kus z ruky, vybrať z toho nejaké vajíčka (čo mi tam tá mucha nakládla) a potom mi to tam nas5 prišili... nič príjemné, vzhľadom na to, že som to mala napuchnuté, čiže mi to nemohli umŕtviť ale nemohli ma ani uspať, keďže to bol ambulantný zákrok...
ale keď sa borelióza skoro odhalí tak je to v pohode, vtedy ťa nadopujú antibiotikami a za pár mesiacov je to v poho
ale keď sa na to príde neskoro, začnú odumuerať svaly a to je vysoko nepríjemné :/
rovnako od kliesta.. nastastie hned po dvoch tyzdnoch zistene, ked som zacala mat horucky a asi desatcentimetrovy fialovy flak pod lytkom..asi dva mesiace na antibiotikach a dva roky pravidelnych odberov krvi..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
ale keď sa borelióza skoro odhalí tak je to v pohode, vtedy ťa nadopujú antibiotikami a za pár mesiacov je to v poho
ale keď sa na to príde neskoro, začnú odumuerať svaly a to je vysoko nepríjemné :/