Prosím, vedeli by ste mi napísať vaše skúsenosti/vašich kamarátov či známych s dole uvedenými gymn.?! Tiež by ma zaujímalo, aká je tam úroveň, ako ste boli spokojní, aké sú klady a mínusy oproti iným a pod...
@narazuvzdornaa You're killing me xD "Jeden celozrnny EDTA poprosim."
K teme: jednoznacne a absolutne najlepsie je IB na GJH. Maju vynikajuci ucitelsky zbor a je tam super atmosfera, nehovoriac o tom, ze ti to da zdaleka najviac. Ak mas prilezitost, chod tam. Okrem toho samotne GJH a Grosslingova su asi najlepsie v BA.
GJH je z nich fakt fajn a najmä IB! Ak ťa vezmú, choď!
Ivana Horvátha nie.
GAMČA je známa svojou sústredenosťou na výučbu matematiky, čo by mne teda vôbec nevyhovovalo. Škola je to však dobrá, ba asi spomedzi slovenských gymnázií aj dosť vysoko v rebríčkoch.
Za mňa GJH !!
@just21 Na IB som nebol, ale poznam stadial ucitelov a kopu ludi, co tam studovali. Deadlinov by si mal urcite viac, ako na normalnom gympli, ale je to aj zaujimavejsie. A je tam najlepsi predmet vsetkych cias - theory of knowledge
Chodím na GIH, do tej nemeckej triedy... A určite sa nemčinu naučíš tak, až jej budeš mať plné zuby... 3.ročník 9 hodín nemčiny za týždeň v tom konverzácia,seminár... proste na zbláznenie ale nie, neminu sa treba učiť, išiel som sem pretože som nevedel čo chcem robiť, a mám to celkom blízko na dochádzanie... Výučba jazyka teraz, je určite dobrá. Škola pohodová v podstate, len ja som dutý. :/
@wistingher Hm, keby som vedel, že na GIH je aj možnosť výučby zameranej na jazyk/y, tak sa tam prihlásim, no treba poslať nejaký sloh /alebo niečo také/ do 10.04 a to už moc nestíham... A áno, aj sa mi nechce A myslím, že kto sa chce niečo naučiť, tak sa to naučí, je to len o prístupe Každopádne vďaka za odpoveď
Ja som chodila na IB, ale uz to je par rokov tak sa mi tazko na take vseobecne otazky odpoveda Ak mas nieco konkretne, kludne napis TS
Zvladnut sa to da, vsetci v rocniku sme to prezili (ok, niektori odisli, ale tiez prezili . A velmi to odporucam, bolo to super rozhodnutie, aj napriek pociatocnym obavam
a ten predmet co spomina @10 bol fakt zaujimavy... hoci som prveho polroka nemala tusenia o com sa hovori, lebo moja anglictina bola dost zufala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Gymnazista z bilingvalneho ani nevie, ako sa chleba povie po slovensky.
(Napriklad ja som chodila do jazykovej triedy na gymnaziu a telefon mi autocorrectuje chleba na chelaton.)
K teme: jednoznacne a absolutne najlepsie je IB na GJH. Maju vynikajuci ucitelsky zbor a je tam super atmosfera, nehovoriac o tom, ze ti to da zdaleka najviac. Ak mas prilezitost, chod tam. Okrem toho samotne GJH a Grosslingova su asi najlepsie v BA.
Ivana Horvátha nie.
GAMČA je známa svojou sústredenosťou na výučbu matematiky, čo by mne teda vôbec nevyhovovalo. Škola je to však dobrá, ba asi spomedzi slovenských gymnázií aj dosť vysoko v rebríčkoch.
Za mňa GJH !!
Zvladnut sa to da, vsetci v rocniku sme to prezili (ok, niektori odisli, ale tiez prezili . A velmi to odporucam, bolo to super rozhodnutie, aj napriek pociatocnym obavam
a ten predmet co spomina @10 bol fakt zaujimavy... hoci som prveho polroka nemala tusenia o com sa hovori, lebo moja anglictina bola dost zufala