tesco/kaufland brigáda za pultami, na obchode ako predavač, prípadne nejaké sklady (to je asi viac pre chalanov ale dá sa) prípadne skús sa odvíjať od školy, známa čo chodila na pedagogickú chodila opatrovať deti, na SOŠ to majú ľahšie napr. kaderníčky niekde praxuju a potom sú tam brigádne a pod., roznášanie letákov (ale to sa oplatí iba keď máš tých letákov viac, inak podľa mňa stráta času), prípadne niekde upratovať, záleží aj od mesta kde bývaš- často sú rozne firmy kde možeš brigádovať (sklárne a pod.) ..............
Tiež robím v Kaufe, som tam rok a pol. Je pravda, že som posledný mesiac, kvôli zmene vedenia niekoľkokrát zvažovala odchod,ale v meste kde žijem je viac-menej nemožné robiť niečo iné (teda chalani môžu ísť v lete do fabriky). A, popravde, sú aj momenty,keď som šťastná,že som tam- človek za pokladňou stretne veľa zaujímavých ľudí. Plus, naučí sa byť zodpovednejší a trpezlivejší (aspoň v mojom prípade to tak je).
prvú "vážnejšiu" brigádu som riešila cez študentský servis.. pracovala som ako pokladníčka v hornbachu a tam sa človek dostane jedine cez agentúru. teraz som v new yorkeri (tam cez známu) a v panta rhei - cez inzerát na profesii. ale ako bolo spomenuté v komentároch vyššie.. v obchoďákoch nájdeš brigádu jednoduchšie len sa treba ísť opýtať a nesedieť nečinne na zadku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty