ak máš chudú postavu tak neviem prečo by si ešte z cvičenia schudnúť pokial robíš tak 12 brušákov po 6/7 sérií s prestávkou 1 minútu tak sa ti pekne vyrysujú alebo rob iba to čo ten chlap » www.loupak.cz/video/umeni-a-r...
resp. pokial budeš robiť viac ako 12 opakovaní na cyklus tak si buduješ len výdrž a žiadne svalstvo. no ale aj svaly potrebujú z niečoho rásť takže jedz veľa ryže a mäsa a brokolice
poviem ti takto.... jeden čas som pol roka v kuse robila 200 brušákov denne....a neschudla som .... možno že mi brucho nejak spevnelo, ale nespozorovala som to, lebo mojim zámerom bolo schudnúť
tak asi nesi dost chuda nato aby boli vidno u zeny to neni tak ako u muza ale ked chces vacsie brusne svaly, tak treba cvicit so zavazim alebo tahsie cviky na brucho ako trapne brusaky
@unchained aby si mala tehlicky musis najprv nejake to brusne svalstvo mat ...cize makat kazdy den brusaky,rotanu v stoji s tycou za krkom atd...ked tam uz co to bude tak to treba ukazat..cas ukaze ci viazes tuk ak nie tak te kocky musia vidiet ak nie tak musis spalit tuk a kocky vidiet bude to sa robi dietou...no ak si typ ktory nedrzi tuk je taky slachovitejsi alebo skratka taky tensií tak to budes mat z kockami lahsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
a potom nastúpila autosugescia a kilá spadli