No , ráno som zvracal , bolelo ma brucho , na záchode stále som bol tak sa išlo doktorke , dala my degan aby som nezvracal a predpísala nejaké tabletky .
Ale keď si dám trochu vody , džúsu alebo piškóty s čajom tak to hneď ide do záchoda , so
a mozno skus tu "trochu" tekutin este zmensit - ze si das jeden glg povedzme a potom po par minutkach zase dalsi...mozno z toho grcat nebudes...uvidis. a radsej si lahni a nebud pri PC
na zachod srat? tak co uz no... srat pojdes aj ked nebudes pit, akurat sranim strasne sa dehydrujes, takze treba pit aspon potroškách... ked som mal salmonelozu, na infekcnom odporucali pit Santovku alebo Salvator ..tie mineralky ja som mal Salvator, celkom mi aj chutila ked som si zvykol na nu a spolubydla (teda na infekcnom na izbe co bol so mnou) mal zase Santovku. to nie je dolezite vobec ale som si na to spomenul, tak som to napisal
Voda + morská soľ robí zázraky. Črevná chrípka bolo asi to najhoršie čo som kedy zažil( Hore krkom tečúca hnedkastá slizká zmes krvy zmiešaná so žalúdočnou kyselinou, s jemne nasladlou príchuťou končiaca v hajzlovej mise). Radšej mať 5x zlomenú kľúčnu kosť, alebo iné kosti v tele, ako zažiť to znovu.
inač si silny keď vladzeš byť za pc ....lebo mne sa v takom stave okrem srania na zachode a ležania v posteli nechcelo nič ...vlastne aj na tom zachode som skoro spal
to prejde, mna to preslo do dna a dal som si zivocisne uhlie, to mi na vsetko spojene zo zalutkom pomaha. Ja som mal pri tom teplotu a nebol som schopny nic robit tak sa cudujem ze si na pc
Dobry den mám 16 rokov a od poobedia ma bolelo brucho bolo mi zle až večer o 10siatej som sa zvracial cez noc som spal asi tak hodinu zvracial som sa asi 8 rázi teraz ráno som si dal activiu na trávenie ta zatial u mna drži už 2 hodiny čo mám robiť dalej ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
len čistá voda a sucháre zo začiatku nech sa to stabilizuje.. veľa pi aby sa to vyplavilo.
a holt budeš pár dní diétovať
mne v tábore potom k minerálke pridali pomačganý banán