Na SPU Technickej fakulte je termin podania prihlasok do 22.jula.2011, co je zajtra... Ak zajtra poslem prihlasku, bude este akceptovana? Ked dojde pravdepodobne uz po termine? Nieje dolezity datum odoslania?
pošli doporučene prvou triedou a máš po problémoch... dôležitý je dátum odoslania aj ja som tak posielala minulý rok prihlášky v posledný deň a nebol s tým žiadny problém
bude , aj ked ju posles 28 jula. im to je absolutne jedno aj ked im pridu prihlasky este sa im valaju 2 mesiace na policke az potom sa na to pozru a prijimaju ludi....
@jemino neboj, oni sa pozru na pečiatku kedy bola odoslana, nikomu mazať med okolo huby nebudu, budu šťastní, že nejaký blbec zaplatil za prihlášku a hodia ju do smetí
ale ked ju posles zajtra, tak by ešte mala byť akceptovaná, poznám pár ľudí čo tak posielalo a v pohode (dokonca poznám aj holku čo posielala po termíne a jej poslali, že jej prihláška nebude vyhodnotená)
v pohode, tam sa bere datum odoslania... a napr. ja som dodatocne posielala na jednu skolu po termine... doniesla som ju osobne a ziadny problem nebol.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ale ked ju posles zajtra, tak by ešte mala byť akceptovaná, poznám pár ľudí čo tak posielalo a v pohode (dokonca poznám aj holku čo posielala po termíne a jej poslali, že jej prihláška nebude vyhodnotená)