ked som čítal tie hlody o 99% vo vlaku, tak mi takmer začali tiecť slzy Vraj politická strana, ktorú založili obyčajní ľudia a tí podnikatelia v nej, čo aj financuju medializáciu tejto strany asi nič Používajú asi väčšiu demagógiu ako Fico. Do parlamentu sa pokúšať dostať klamstvamy
medialnu kampan maju hodnu presne toho 1 %, ktore kritizuju... a tie bullshity.. ze politici nezvysili minimalnu mzdu aspon na 600 eur a podobne dristy.. oni by to asi zvysili zo dna na den.. kampan pre negramotnych debilov..
to je tá nechutná populistická reklama postavená na názoroch ufrflaných dôchodcov typu "Grécku dali milión a mne dôchodok nezvýšili?" aj by som povedala, že podľa mňa podcenili Slovákov a ich zdravý rozum ale aby som sa ešte kruto nemýlila
99% je smeť ktorú som hodil do pomyselného koša, kde sa stretne spolu so SMER-om, KDH, SNS, SMK, Most-om, HZDS, Kotlebovcami a Mojsejovcami Však ale to je do očí bijúca lož celá tá strana
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
by mi šibať muselo aby som ich volil =/
A k téme: anarchistov nevolím, na to netreba voľby.