Ja tak isto, len sa na mňa ešte zvyknú tety predavačky pozerať ako vyorané, keď chcem platiť všade kartou aj úplne prťavé sumy...presný opak napr. Nemecka
všetko, čo mám.. teraz napríklad asi 2 kč, viac nemám proste nikde, ani na účtoch, nikde.. ale pôjdem si po výplatu, tak ju budem mať pri sebe zase pokiaľ ju neminiem
mam všetko na karte a hotovosť nenosím lebo by som ju hneď rozbil, btw keď mam papierovku dajme tomu 10€, i keď z nej 50 centov rozbijem a rozmenim na drobné tak to znamená že už tu 10€ musím rozbiť celú
pri sebe nosím tak 10-20 eur, pre istotu, ak by sa niekde nedalo platiť kartou. ale stane sa, že niekedy nemám žiadnu hotovosť a platím napríklad v potravinách za 3eurový nákup kartou a predavačka na mňa kuká jak výr, podobne ako @3
nikdy u seba nic nenosim,vazne. ked nieco chcem,idem domov,vezmem si peniaze a pojdem si kupit. ani len penaznku nemam,len vo vrecku presnu hotovost :/
@dalilag snažím sa mať pri sebe pre každý prípad 20€ a 500Kč, ale nejako mi to vydržalo mesiac, kedže stále potruebjem niečo platiť a mať takto peniaze ,,v lufte" si zatiaľ dovoliť nemôžem, snáď časom
Momentálne mám v peňaženke asi 50Kč a 1€ všetky moje prachy momentále
100eur/pre pripad statnych vydieracov ktori vas s ustarostenou vraskou na cele osklbu o pol zivotneho minima ktore dostavate ako matka so slovami robim si len svoju pracu (niekto stavia budovy, niekto buzeruje chudakov/kzdy robi to co vie)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ale urcite nech mam aspon na metro
preto si vzdy radcej vyberam peniaze z uctu a nechvam si ich doma alebo davam na terminovany vklad.
pri sebe max 20 EUR...vsetko platim kartou aj 0.20 EUR a predavacky ma nechapu
A bežne nosím od 0 eur do 100 eur.
ale teda tou kartou väčšinou..
Momentálne mám v peňaženke asi 50Kč a 1€ všetky moje prachy momentále