Čo si myslíte o budúcnosti našich najväčším miest (Bratislava, Košice, Prešov, Žilina a Banská Bystrica)? Ktoré z nich sa budú rozvíjať a ktoré budú naopak upadať?
@rici135
To je mi jasné, ale pre všetky mestá to nemusí platiť... tak napríklad Budapešť začala po rozpade R-U upadať, ale menšie mestá na tom boli v celku dobre
Vidim to s tymi mestami asi tak ruzovo ako dialnicu medzi KE a BA
Mozno keby v kazdom kute, kazdej institucii nebol nastrceny nejaky smerak ktory to vsetko koordinuje smerom do pice... tak by som to videla optimistickejsie
A este optimistickejsie by som to videla keby ze ludia su menej lahostajni voci tomu co sa v tomto state deje
@moonshine pohodicka snad vnucata aspon sa toho doziju. sice uz mozno teleporty budu ale ok @sypomka hej, ale bez tych Smerakov co mame v m.zastupitelstve
Tak myslím, že mestá okrem Bratislavy a Košíc budú aj naďalej klesať, Slovensko bude stagnovať len vďaka migrácii zo zahraničia. Inak je už vzostup len na dedinách.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
To je mi jasné, ale pre všetky mestá to nemusí platiť... tak napríklad Budapešť začala po rozpade R-U upadať, ale menšie mestá na tom boli v celku dobre
Kosice stagnovat.
Presov stagnovat, az mierny upadok.
Nie není
Banská má 78 758 obyvateľov a Nitra 77 670
Mozno keby v kazdom kute, kazdej institucii nebol nastrceny nejaky smerak ktory to vsetko koordinuje smerom do pice... tak by som to videla optimistickejsie
A este optimistickejsie by som to videla keby ze ludia su menej lahostajni voci tomu co sa v tomto state deje
@sypomka hej, ale bez tych Smerakov co mame v m.zastupitelstve