Je podla vas lepšie mať niaky cieľ,ambiciu predstavu o tom kde človek pojde študovať a čo bude robiť,ako bude žiť? nezavezuje vidina určitej buducnosti človeka v jeho pritomnosti? alebo radšej nechať veciam voľny spád,spontannosť, "dajak bolo dajak bude"
no ono..aj kebyze sa staras co v buducnosti na aku skolu pojdes a podobne veci..tak to nemusi vyjst,niekedy tieto plany uplne stroskotaju a co potom ked si si nimi bol taky isty?..myslim ze kazdy ma svoje predstavy ako by to chcel ale podla mna stacia tie predstavy..nie plany
plán do budúcnosti treba mať.. ale pritom žiť žiješ stále len v prítomnosti, čiže na to netreba zabúdať proste nieje dobré žiť len s tým že premýšľaš čo potom čo zajtra atď, ale taký dlhodobejší cieľ je dobré mať
ťažko niečo dosiahneš ak nevieš čo a ak ideš len na "verimvboha" tak nič veľke nedosiahneš ...možno nahodou ale nie v komunite kde každy drie denno denne
Hmm, podľa priority človeka, ale podľa mňa tu zas je najlepšia zlatá stredná cesta. Mať nejaké plány predstavy, ale zas keď niečo sa nepodarí ako chceme tak proste ísť ďalej len inou cestou.
Zijem vacsinou zo dna na den a ked mam planovat buducnost, tak len tu naozaj najnevyhnutnejsiu a mam hlupe kreda o tom, ze si treba uzivat, kym sa da, lebo clovek nikdy nevie... ale nie som stastna. Takze je asi cas dospiet a vyskusat to s planmi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
volny spad svojej buducnosti zčasti nechávam,ale nasmerujem sa na smer ktorým chcem ísť,a potom čo život prinesie
akože nemám nejak dopodrobna rozpitvaný každý potenciálny krok, ale tak zhruba viem čo by som chcela a o čo sa budem usilovať
Zivot je ta cesta, ale aby mohla byt cesta, musi byt nejaky ciel. Bez toho to nejde.
Co je to uzivat si ? Pocit z uspechu a sebarealizacie je druhy najlepsi po laske.....