Ahojte. Nechodim sem casto ale tentokrat som si sem prisla pre radu... od vas...
Moja naj kamoska ma 16 rokov. Inak je to vesele a mile dievca, kym nepride na reci o krase. Nejde o to, ze by si myslela, ze je skareda na tvari, ale ze ma na
hmm kamoška, keď si toto podobné myslela o sebe začala na sebe makať a behávať každý deň a aj schudla dosť kilov, síce sme sa predtým my ešte nepoznali ale čo hovorila že napríklad ani bratranci a sesternice ju nespoznali... ide o to mať pevnú vôľu a chcieť niečo so sebou robiť... ale v tomto prípade hej psychológ alebo niekto kto by sa s ňou otom porozprával
Boze, to su rady:/ to ze jej da facku jej nepomoze.....najlepsie je vyhladat toho psychologa. Na tvojom mieste by som o tom povedala jej rodicom, ti uz budu vediet co s tym spravit.
Fašisti by ju uz presunuli do blazinca a jasne ze ku psychologovi a ten by ju zaradil do programu eutanazie ...no ale doba je ina ..... dajak jej dovor že dobrovolne nasilu musi zo sebou nieco robit a nelen prsty pchat do gagora
hmhmhm...tak určite ju prinuť isť k psychologovi...ale možno to bude trošku tažke a je dosť možne že nebude suhlasiť...nuž...chapem ju trošku že ma komplexy atd ale je možne že aj ked pojde k odbornikovi pripadne na liečenie tak jej to nepomože...pozri si film nazvany anorexia. nie je to sice bulimia ale to ako dopadla ta baba no uff...mala by si ju trošku postrašiť zmenami v jej tele ktore nastanu po drastickych procedurach ake by mohla praktizovať. a navrhni jej ked tak dajaku lepšiu alternativu napr šport, trošku pohybu nikomu nezaškodi ak sa tomu bude venovať s mierou a zmeni jedalniček...ale určite by si sa nemala od nej dištancovať treba jej stale pripominať že aj napriek možno trošku plnšej postave sa nezruti cely svet a že je skutočne krasna taka aka je hoci si to ona o sebe nemysli...najlepšie by bolo keby ona sama pochopila že tadialto cesta nevedie ale...to je velmi mala pravdepodobnosť...
ja som tiez bola bulimicka takze viem ako jej je, je proste uplne presvedcena z eje to to najdolezitejsie, ma tym zatemneny mozog.mne pomohlo ze osm sa nastvala na cely svet a na seba a povedala som si ze zo seba dam aj dusu ale idem zos beou neico orbit tak som prestala tolko jest a zacala som behavat, chuda nie soms tale ale tak mozem sa ja na to vysrat ved ked to nejde ani sportom tak co uz dokazem bulimiou..len jej bude zbytocne zle
no bulimia je zla no .... ale .... snaz sa jej pomoct tak, ze ak chce vyzerat ako tie ostatne tak nech cvici. proste chodievaj s nou do fitka na bicykloch na prechadzky. tak si dopraje aj jedlo, ktore neskor aj tak spali. a zasa musim napisat aj to, ze niekto ma geny take, ze ma byt trosku pri sebe alebo plnsiu postavu. proste s nou chodievaj do fitka snaz sa jej to vsetko vyhovorit. tie stihle dievky budu aj tak tucnejsie. par rockou par tehotenstiev a nebude veru nebudu uz take stihle.
tak jej povedz ze plnsie dievcata su krajsie nez chude Mno hlavne jej povedz ze nie kazdy je pekny, stihly....nech si nevsima okolo seba len tych peknych ale nech pozera poriadne, ze je okolo plno normalnych ludi, skardsich, krajsich to je jedno akych proste akzdy sme nejaky a nikto nemoze zato ako vyzera takze nech je sama sebou a vec ze chlapm sa viac pacia prirodzene baby.
ja by som psychologa hned neradil mohlo by jej to este viac dopliest hlavu
ako prve by som ju ako kamosku nahovoril nenapadne nech sa s tebou prihlasi napr na nejaky sport aktivne ...pak s dalsou kamkou nech chodi do fitka napr...a schudne isto nieco ...navyse bude moct aj dost jest a nebude mat nadvahu ....
tiez by bolo fajn keby si nasla chalana
a za posledne kazdemu chalanovi sa paci iny typ baby...ja radsej uprednostnim babu s kileckom naviac ako nejaku vychrdlu ...mozno aj preto ze ja som dost chudy ..tak opak ma laka
Ale vazne od toho ju ty sama len obycajnymi recickami neodradis ked jej povies ze to co robi neni dobre na jej zdravie atd,ona sama si musi uvedomit...Sak ani ja by som sa nepodriadila niekomu pokial si to iste nemyslim aj ja,cize fakt zabiere na jej problem len to,ak bude s chalanom,a nebude mu vadit ze neni nejaka modelka...Ale neklammme si,v tejto dobre dobre vsetci vieme ze taki chalani uz nejsu,ktorym by sa pacili plnsie baby,alebo aj su,ale zase taki,o ktorych by nestala dotycna,si myslim...No nie?? Myslim ze najviac jej ide o to aby sa pacila chalanom a ak sa bude pacit a bude si tym ista ze sa paci bude spokojna a nebude chciet chudnut..
@Wattqa to si myslela Esteru? Omg tej nepomoze, ani keby ju valec presiel...
btw, ja tu holku, co tu o nej kecame, poznam... je pri sebe ale nie je vobec tucna... len ma komplexy, lebo jej sesternica bola asi rok a pol anorekticka a kedze ju s nou kazdy porovnava, zacala so sebou robit blbosti...
je nenormalne tvrdohlava a nikto jej to z hlavy nevytlcie, ju chcelo uz par chalanov ale nechcela s nimi chodit lebo si hovorila: oni to len hraju, nechcu predsa tucnu babu...
chcela som jej uz velakrat pomoct, a natalie (nick Wattqa) tiez, ale jej sa to proste neda! Aj u psychologa bola a nic...
ja poznam z videnia chalana,co sa vsade chvali svojou priatelkou/napriek tomu ze ma-ona ale 120 kg.a nikomu to neprekaza.moze robit nieco pre zdravie-sport...ale ked uz nevie vydrzat den bez vy-grckania ,tak to uz pomoze len volaky doktor,psycholog?
preesne.. skus s nou zajst do fitka, alebo chodte si vecer zabehat, prechadzat sa, ist na bike,.. a taak.. urcite by mala stravu trosku obmedzit nooo.. ale tak to uz je ńa nej.. ale v ziadnom pripadeee anorexia.. ooch .. ale aj tak, myslim, ze este existuju chalani, ktori nepozeraju len na vonkajsu krasu.. a takych si ja cenim, hoci ich je malo...
Ma chalana?Ak nie je to problem.Ak to je naozaj vazne a ty vies o niakom chalanovi ktory sa jej paci skus mu vysvetlit jej situaciu a skus hooprosit nech jej povie ako bohovsky schudla a ze jej to sekne.No a ked to nie je mozne tak by som jej vlepila a vykricala jej do tavre aka je sprosta krava a pi...a nech s tim laskavo prestane.Ze je sama kost a koza.Lebo ked zomre tak mrtva uz ziadneho chalana nezbali.Ani chalan ju.A ked to nepomoze tak odporucam psychologa
v prvom rade sa musi zamysliet, koli comu sa takto tyra. je to najma problem v nej. mozno si mysli, ze takto vyriesi svoje problemy. ved sa aj hovori: stokrat opakovana loz sa nakoniec stava pravdou.
Viem že to nemusí byť práve teraz pravda, ale napríklad ja mám pohybu viac než normálne každý den cvičím minimálne hodinu a macimálne 5hodin..podla toho aký den.
Tiež mám celkom väčšiu chuť do jedla ale nemožem povedať že sa úplne prežireram..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Inak pošli foto, zhodnotíme či je tučná
to nein len tak, ze : aa..teraz idem chudnut a som na chvilku anorekticka...anorexia nieje dieta
tak jej odkaz, ze nech zabehne do obchodu a kupi si knihu Edity Sipeky..ale teraz to myslim vazne
ved vo nkajsia krasa nie je az taka dôlezita ved akosa hovori co z krajnej mysky ked je pazdna
S bulimiou nech prestane, lebo to fakt nie je dobre, a ked si inac neda povedat, tak nech miesto davenia berie prehanadla, to jej az tak neuskodi
ako prve by som ju ako kamosku nahovoril nenapadne nech sa s tebou prihlasi napr na nejaky sport aktivne ...pak s dalsou kamkou nech chodi do fitka napr...a schudne isto nieco ...navyse bude moct aj dost jest a nebude mat nadvahu ....
tiez by bolo fajn keby si nasla chalana
a za posledne kazdemu chalanovi sa paci iny typ baby...ja radsej uprednostnim babu s kileckom naviac ako nejaku vychrdlu ...mozno aj preto ze ja som dost chudy ..tak opak ma laka
btw, ja tu holku, co tu o nej kecame, poznam... je pri sebe ale nie je vobec tucna... len ma komplexy, lebo jej sesternica bola asi rok a pol anorekticka a kedze ju s nou kazdy porovnava, zacala so sebou robit blbosti...
je nenormalne tvrdohlava a nikto jej to z hlavy nevytlcie, ju chcelo uz par chalanov ale nechcela s nimi chodit lebo si hovorila: oni to len hraju, nechcu predsa tucnu babu...
chcela som jej uz velakrat pomoct, a natalie (nick Wattqa) tiez, ale jej sa to proste neda! Aj u psychologa bola a nic...
@comrad_sniper
Viem že to nemusí byť práve teraz pravda, ale napríklad ja mám pohybu viac než normálne každý den cvičím minimálne hodinu a macimálne 5hodin..podla toho aký den.
Tiež mám celkom väčšiu chuť do jedla ale nemožem povedať že sa úplne prežireram..
Mám 1.60 a vážim 58 kg.
Neviem čo viac s tým už môžem robiť.