Pes? Slon? Had? Vy by ste zahodili takúto fantastickú príležitosť byť človekom? Zoberme si už len takú banalitu - veď keby ste boli jedno z týchto zvierat, nemôžete sa ani poškrabať na chrbte! Alebo by Vás, ako je teraz aktuálne, priviazali k zábradliu a napchali Vám špaky do nosa.
Ja chcem byť hroch. Celý deň sa rochniť vo vode , niekto ma naštve tak ho proste zavalím 3 tonami a prekusnem mu 50 cm zubami lebku na dve polovice , v noci sa zobrať , zožrať 50 kg trávy a ísť zas do vody , sem tam sa ponaťahovať , sem tam sa popáriť..
Nechcela by som byť levica. Som dnes videla dokument,že ten nadržaný lev od nej vyžaduje v priemere 100 súloží za krátku dobu (už som nepostrehla koľko presne)...Chudera a ona ešte aj loví tú zver a ten jej bastardí muž sa musí nakŕmiť ako prvý.Šak to musí byť totálne vyčerpaná.To je systém
Kebyze mam byt zviera, tak aj kacer je v pohode. Ked sa to tak vezme, kacky maju celkom fajn zivot, su stale pokope, pri vode sa vyvaluju, ludia ich krmia...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
To je jedna alternatíva.
A druhá? Byť jablko na strome