Byť namotaný/a na babu/chalana niekoľko rokov..Je to normálne??
Som namotaná na chalana, už tretí rok...chodila som sním a áno mám ho stále rada, aj napriek všetkému čo mi spravil. Nebolo toho málo. Uťahuje si zo mňa, keď ma stretne je zrazu milý a inokedy si ma ani nevšimne. Teraz je to obdobie kedy je milý. Je to vô
je to normálne, mňa to tiež držalo tri roky potom NAšťASTIE to padlo po zážitku jednom, po ktorom som sa polroka naňho pozrieť nemohla..ale prešlo ma to, huráá!!
@nnatka je to normálne, ak si ho mala skutočne rada/milovala si ho tak budeš len veľmi ťažko zabúdať, čas ale všetko vyrieši, a s časom aj nový chlapec
@sibell810 len ide o to že ja som už po ňom chlapca mala..ale nerobilo to somnou nič, len mu zbytočne ublížila kedže stále mám rada jeho..toho prvého..
je.. tiež som tak bola s jedným.. teda nie stále po celý čas, ale keď sem tam mi venoval pozornosť bola som z toho puf a nevedela,čo bez seba.. ale pri poslednom jeho takomto správaní a následným ignorom som už povedala dosť a naposledy keď som ho stretla ma ani nenapadlo, že by som tú jeho "pozornosť" príjmala
@nnatka ono to príde časom, ten spomínaný bol tvoj prvý chlapec? prvá laska?.....lebo ak ano tak to bude teda pekne dlho trvať kym zabudneš, ale obklop sa kamaratmi, vyskušaj nove veci ktoré ťa môžu baviť a zabudneš, nedavaj priestor myšlienkam, proste si uživaj život a spoznáš určite lepšieho chlapca, ten druhy asi nebol prave pre teba, hlavu hore, si silna holka
@nnatka - Presne viem o čom hovoríš! Bola som na tom rovnako, až na to, že "iba" rok a pol. Bol to môj veľmi dobrý kamarát, takže o to ťažšie išlo spamätať sa z toho. Vlastne ešte nedávno som si myslela, že to jednoducho nepôjde. Prešiel ledva mesiac a ja pri pohľade na neho necítim absolútne vôbec nič. Maximálne nechuť. Akosi som si totiž uvedomila, všetky tie veci čo robil a aký v skutočnosti je. Jednoducho mi za to trápenie a blbé pocity už nestál.
Držím palce, snáď sa ti to tiež podarí. Teda ak to tak chceš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
neviem to vysvetlit mozno sme jebnute
Popripáde ak chceš môžeš sa kľudne namotať na mňa a problém solved !
JE to bežné.
NIE JE to príjemné.
Držím palce, snáď sa ti to tiež podarí. Teda ak to tak chceš.