Aké máte predstavy o dobrom bývaní? Je to dom, alebo byt? Je to vidiek, alebo mesto? Je to niečo nové, alebo staré? Je to moderné, alebo konzervatívne? Máte už svoje vysnívané bývanie? Alebo čo by ste napísali k tejto téme, niečo čo tu ešte nebolo.
Na okraji nejakého väčšieho mesta, pekný rozumne veľký rodinný domček, čo najekologickejšieho a energeticky najvýhodnejšieho dostupného charakteru. To môj sen. O vzhľad a čačky mi moc nejde, tie ekologické kocky mi prídu fajn. Vnútri bude tiež prevažne moderný, ale nie až tak minimalistický ako býva teraz zvykom.
Viac by mi sadol asi byt. Veľký, ideálne strešný, situovaný v luxusnejšej štvrti veľkého mesta, obklopený zeleňou, ale zároveň blízko centra, chcem garáž a veľkú terasu zariadený by bol moderne, skôr minimalisticky - hlavne prakticky a pohodlne. Chcem veľa diek, vankúšov, hammockov, stromov a hračiek pre mačky, súkromnú knižnicu a obrovskú posteľ, kam sa zmestime s mužom a.všetkými zvieratkami potrebujm miesto na vlastnú mini záhradku a absolútne súkromie a pokoj a ak.raz budem milionárka tak si takéto niečo uskutočním v Prahe
chcela by som taký malý domček s vežičkou a veľkou záhradou, kde by som mohla chovať dve kapybarky :-S a samozrejme, kapybarky potrebujú vodu, takže aj s veľkým bazénom pre ne!
a môže byť aj na dedine, ale s dobrou dostupnosťou všade naokolo, lebo nechcem mať auto
Najviac by som asi chcela bývať na okraji lesa v nejakom peknom zrube, takom trošku modernejšom a chcem mať vonku hojdačku ako sme kedysi mávali na chate :3 a chcem mať zvieratká, hlavne mačky a psíky (z útulkov!)
Na začiatku som chcela obrovský mezonet v centre mesta.
Teraz je to veľký dom na okraji pomerne veľkého mesta s 2000m2 pozemkom, ktorý sme kúpili a už to celé čoskoro vypukne.
Moje dalšie požiadavky boli prechod zo spálne do kúpelne a šatníka a francúzsky kozmetický stolík.
Vírivá veľká vaňa s veľkou telkou oproti. V podstate som posadnutá veľkými vecami
Požiadaviek na ten dom bolo toľko, že projektant sa neozval sto rokov kým to vytvoril
J a nezabudnem dodať že vedľa domu bude stáť 120 m2 garáž na autiačiky
dom v meste. s dvorom i záhradou. nemuselo by to byť nejak extra moderné, hlavne nech sú miestnosti priestranné. a malo by to byť blízko centra alebo pri cintoríne.
Všetko má svoje pre a proti. Čo Vám mohlo vyhovovať ako 18 ročnému nemusí ako 30-ročnému.Prečítajte si článok o bývaní » stastnedomy.sk/stastne-byvanie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
a mačky všade po dome.
a môže byť aj na dedine, ale s dobrou dostupnosťou všade naokolo, lebo nechcem mať auto
môžeš sa zastaviť a závidieť ak to budem ja...
Teraz je to veľký dom na okraji pomerne veľkého mesta s 2000m2 pozemkom, ktorý sme kúpili a už to celé čoskoro vypukne.
Moje dalšie požiadavky boli prechod zo spálne do kúpelne a šatníka a francúzsky kozmetický stolík.
Vírivá veľká vaňa s veľkou telkou oproti. V podstate som posadnutá veľkými vecami
Požiadaviek na ten dom bolo toľko, že projektant sa neozval sto rokov kým to vytvoril
J a nezabudnem dodať že vedľa domu bude stáť 120 m2 garáž na autiačiky